PSD scoate artileria grea. Lista lui Firea

Gabriela Firea, Candidatul PSD la Primaria Capitalei, a anuntat nume celebre pe lista de candidati pentru Consiliul General al Capitalei.

In prin plan apare fostul premier a Romaniei,Petre Roman, fost lider al Partidului Democrat.

”Vreau sa multumesc Gabrielei Firea pentru onoarea pe care mi-a facut-o. Bineinteles ca sustineam un nou mandat pentru Gabriela Firea pentru primar general, dar acuma nu se mai pune problema sa stau pe margine, sa observ ce se intampla si sa dau sfaturi, am decis sa intru si sa fac ceva pentru bucuresteni. As vrea sa va spun ca sunt, probabil, daca nu ma insel, cel mai get beget bucurestean.” – a declarat Petre Roman.

Fostul premier i-a transmis mii de multumiri Gabrielei Firea pentru aceasta mare ”onoare”: ”Saru’mana, saru’mana”.

Pe lista Gabrielei Firea mai apar si alte nume mari precum Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu sau Daniel Pancu.

”Veti observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni de fair-play. De ce? Pentru ca administratia este exact ca sportul: nu conteaza interese, nu conteaza politicianisme, ci conteaza doar performanta. Practic, daca in administratie nu ai rezultate, este exact ca in sport. Nu poti sa vii sa arati publicului rezultatul muncii tale, antrenamentelor tale anterioare.” – a declarat Gabriela Firea.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, de urgenta la spital! Ce se intampla cu Primarul Capitalei

Tot pe listape lista de consilieri generali a lui Firea se mai afla actrita Monica Davidescu, dar si regizorul Sorin Iliesiu. Cu aceasta ocazie, Gabriela Firea a amintit faptul ca ”sufera” pentru ca treatrele sunt inchise, iar ”pacanelele” nu.

”Nu sunt deloc de acord cu cei care spun ca trebuie sa inchidem teatre. Eu sufar foarte mult ca in aceasta perioada sunt deschise pacanelele si, de asemenea, sunt deschise jocurile de noroc, dar teatrele raman inchise.” – a declarat Gabriela Firea.

Autor