Doliu in lumea muzicii din Romania. S-a stins la doar 52 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca

Doliu in lumea muzicala din Romania. S-a stins din viata muzicianul focsanean Gabriel Romascanu. In varsta de 52 de ani, Gabriel Romascanu s-a facut cunoscut alaturi de Costel Geambasu si formatia Odeon din Buzau. Din primele informatii aparute, Gabriel Romascanu ar fi facut un infarct la locuinta sa.

„Fiecare om are o piesa a sufletului sau. Acea melodie preferata, pe sufletul tau, de care te intreaba toti! A mea este aceasta! (n.r. piesa „Inima de Pacura”)

Publicitate

Dar nimeni nu va mai canta melodia asta, cum o canta cel care a fost Gabriel Romascanu! Canta mereu la petrecerile familiei. Si mereu cand ascult aceasta melodie cantata de dansul, derulez filmul copilariei mele.

Publicitate

Prima data, cand mi-am descoperit vocea, a fost la clapa dansului, cand l-am rugat, intr-o pauza dintre programe, sa ma lase si pe mine sa cant. Asta se intampla probabil acum 10-11 ani la un restaurant din Ramnic. Astazi, cand am aflat vestea, m-am intristat si am ascultat din nou melodia.

Citeste si articolul :   Milionarul Dan Nicorescu, jefuit in propria vila. Batut si legat cu o pereche de catuse

Ce a urmat? Un bocet zdravan si marele regret ca imi propusesem de mult sa fac intr-un fel incat sa mai aud macar o data melodia aceasta cantata live de catre Gabi si nu am avut ocazia! Dumnezeu sa te ierte!”, a scris pe pagina de facebook, Carmen Teodora Cioara.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.