Simona Halep isi schimba numele. Masuri drastice la cununia sportivei

Simona Halep (locul 11 WTA) ssi Toni Iuruc (42 de ani) vor spune DA in fata ofiterului de stare civila, astazi.

Cununia civila dintre sportiva si logodnicul ei, Toni Iuruc, este programata miercuri, de la ora 16:00, la Constanta. Petrecerea va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia, al carui patron este chiar nasul de nunta, Dani Caramihai.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat de onoare la nunta Simonei Halep

Simona Halep a trimis 300 de invitatii. Printre invitati  se numara presedintele Klaus Iohannis, si fostii jucatori de tenis Ilie Nastase si Ion Tiriac, noteaza TelekomSport, care mai scrie ca sunt sanse mari ca seful statului sa participe la eveniment.

Simona Halep va deveni cu acte in regula noua doamna Iuruc.

Simona Halep-Iuruc, asa cum se va numi sportiva dupa nunta, a impus doua reguli drastice la eveniment. In primul rand, le-a transmis invitatilor ca nu au voie sa vina cu telefoane mobile sau alte dispozitive de inregistrat. Apoi, le-a interzis acestora sa aduca cadouri sau daruri in bani.

”Este cununia civila, se intocmesc actele. Asta este evenimentul. Nu am emotii pentru ca deja se stie, deci sunt niste formalitati. Emotiile au trecut”, a spus Stere Halep, tatal sportivei, despre ceremonia de la starea civila a fiicei sale.

Citeste si articolul :   Alerta la Melbourne! Simona Halep intra in izolare.

Simona Halep a anuntat ca se casatoreste cu Toni Iuruc

“Da, domnul Nastase m-a dat de gol. Da, ne vom casatori saptamana viitoare, e un eveniment frumos, am emotii. Sunt emotii diferite (n.r – fata de tenis). E partea personala, tenisul ramane tenis, dar aici e mult mai important pasul si sunt bucuroasa ca se intampla”, a spus Halep, la aeroport.

La finalul lunii august, Ilie Nastase, primul numar 1 mondial, a dezvaluit ca a fost sunat de Simona Halep, care l-a anuntat ca se va casatori pe 15 septembrie, la Constanta.

“De ziua ei (n.r. – a Ioanei)…. Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus ca-si va face cununia pe data de 15 (n.r. – septembrie), la un local din Constanta. Si am decis ca tot atunci si acolo sa facem si ziua Ioanei”, a spus Ilie Nastase, pentru Teo Show.

Autor