Simona Halep este in al noualea cer. Toni Iuruc a cerut-o in casatorie

Simona Halep a spus ”DA” si este in culmea fericirii. Sportiva romanca a fost ceruta in casatorie de Toni Iuruc.

Desi parintii Simonei Halep nu prea au fost incantati la inceput cu relatia ei cu Toni Iuruc, intr-un final au acceptat si se bucura pentru fericirea fiicei lor.

Cine este Toni Iuruc

Publicitate

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este un om de afaceri machedon si este cu 13 ani mai in varsta ca sportiva romanca. De asemenea, barbatul este divortat, avand inca doua casatorii la activ, lucru care nu le-a convenit parintilor Simonei Halep la inceput.

Toni Iuruc, 42 de ani, este milionar si are mai multe afaceri in domeniul imobiliar, potrivit ziare.com.

Cei doi au aparut prima data impreuna dupa finala castigata de Simona Halep la Wimbledon, in anul 2019. Desi de atunci s-au afisat de mai multe ori impreuna, cei doi vor si chiar reusesc sa isi tina relatia departe de ochii lumii.

Simona Halep, despre inelul de logodna si nunta

“Inelul de logodna e foarte frumos si-l port cu mandrie si cu placere. A fost un moment deosebit. In trecut credeam ca o sa fie un moment mai banal, asa, dar nu a fost deloc asa. Impactul a fost mare, am fost emotionata si ma bucur foarte mult sa-l am pe Toni alaturi de mine. Am plecat la un drum frumos. Ma bucur pentru ca am facut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viata mea”, a spus Simona Halep.

Intrebata despre data la care ar urma sa aiba loc nunta, Simona Halep a spus ca nu au stabilit inca asta, desi ea si logodnicul ei vorbesc despre marele eveniment. Sportiva a precizat ca isi doreste sa mai joace cativa ani, dar se gandeste si la intemeierea familiei. Simona Halep stie clar cand vrea sa aiba primul copil. Sportiva a spus ca asteapta sa mai castige un Grand Slam, apoi va face un copil.

Citeste si articolul :   Simona Halep, anunt extrem de trist: "Trebuie sa ma retrag"

“Sunt fericita, am o viata frumoasa, dau totul pe teren pentru ca mai vreau sa joc cativa ani. Ne gandim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nunta. Imi doresc copil, asa sa fie! Dupa ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac si un copil“, a mai spus Simona Halep.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.