Cod portocaliu! Mesaj RO-Alert: Cetatenii sunt sfatuiti sa se adaposteasca. Zona afectata

Cod portocaliu! Mesaj RO-Alert. ISU Bucuresti-Ilfov a emis, vineri seara, mesaj de avertizare RO Alert in Bucuresti, din cauza codului portocaliu. Cetatenii sunt indemnati sa se adaposteasca si sa evite deplasarile. Potrivit informatiilor primite, pompierii au avut deja 9 interventii.

Capitala este sub cod portocaliu de furtuna, iar ISU Bucuresti-Ilfov a emis, vineri seara, mesaj de avertizare RO Alert.

Cetatenii sunt indemnati sa se adaposteasca si sa evite deplasarile.

Pompierii au avut eja 9 interventii: 5 acumulari de apa in subsolul cladirilor, curtilor sau carosabil si 4 copaci cazuti pe carosabil.

Publicitate

Publicitate

Inundatii si copaci cazuti in Capitala

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – Ilfov informeaza vineri seara ca, in urma ploii torentiale cazute in Capitala, au fost semnalate deja acumulari de apa in subsolurile unor cladiri si mai multi copaci au cazut pe carosabil, scrie Agerpres.

Potrivit unei informari ISUBIF, este vorba despre copaci cazuti pe carosabil pe str. Slavesti, str. Govora nr. 5, Aleea Barajul Lotru, str. Radu Beller nr. 25 si bd. Kiseleff.

Citeste si articolul :   Incendiu devastator in Slatina. Noua masini au fost distruse

Ca urmare a codului meteo portocaliu, se inregistreaza acumulari de apa pe Calea Vacaresti – pod Mihai Bravu (apa acumulata pe carosabil), str. Marului (acumulare de apa in locuinta), str. Nucului (acumulare de apa in locuinta), precum si la Spitalul “Sf. Ioan” (acumulare de apa in subsol).

Nu au fost inregistrate victime, precizeaza ISUBIF.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.