Tavi Colen, cuvinte dure la adresa fostei sotii a lui Alin Oprea

Tavi Colen si Alin Oprea au fost prieteni la catarama si colegi de trupa, dar au ajuns sa nu-si mai vorbeasca, iar motivul sa pare ca ar fi fost chiar Larisa Oprea.

Dupa mai bine de 15 ani de cand trupa Talisman s-a destramat, Alin Oprea si Tavi Colen tot certati sunt. Motivul destramarii formatiei este chiar Larisa, sotia lui Alin Oprea.

In acel timp, Tavi Colen s-a hotarat sa vorbeasca fara menajamente despre sotia lui Alin Oprea. Cantaretului nu i-a placut atitutinea Larisei Oprea si a decis ca fiecare sa mearga pe drumul sau. In urma deciziei lui Tavi formatia s-a destrmat.

„Aveam momente cand Larisa imi spunea cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac. L-am rugat sa nu mai vina cu sotia la concerte, nu ca nu mi-ar fi placut fata ei, ci pentru felul in care se comporta fata de mine si dadea indicatii. Putea sa vina in sala, dar nu in culise.”, a declarat Tavi Colen in momentul in care s-a destramat Talisman.

Citeste si articolul :   Scandal de proportii! Alin Oprea a rabufnit: „Imi punea ceva in mancare”

Dupa un deceniu de mariaj, Alin Oprea si Larisa au divortat. Se pare ca principalul motiv al despartirii ar fi infedelitatea artistului.

Larisa si cei doi copii au decis sa-l excluda din viata lor. Copiii artistului au observat ca tatal lor si-a schimbat total atitudinea fata de mama lor.

Autor