Alin Oprea, apel la 112, dupa ce a fost agresat. Ce au descoperit oamenii legii

Alin Oprea si Larisa Uta se afla intr-un scandal urias de cand au divortat. De curand, fostul solist al trupei Talisman, a povestit ca este agresat de familia Larisei nu nu este lasat sa-si ia lucrurile personale.

Artistul a dezvaluit ca fosta soacra si fratele fostei sale sotii au schimbat de cateva ori yala de la locuinta pentru a nu-l lasa sa intre in casa. Alin Oprea sunat la politie pentru a putea intra in casa cumparata chiar de el.

Alin Oprea a marturisit la Antena 1 ca nu este pentru prima data cand apeleaza serviciul de urgenta 112 pentru a-si lua lucrurile din casa in care a locuit multi ani cu Larisa Uta, femeia de care a divortat dupa 22 de ani de casnicie.

Alin Oprea, scandal urias cu familia fostei sotii

Publicitate

Solistul a spus ca s-a mutat de cateva zile la hotel, dar nu si-a putut lua toate lucrurile, motiv pentru care s-a deplasat la locuinta cumparata chiar de el, sa-si ia ce-i trebuia. Din pacate, familia fostei sotii nu l-a lasat sa intre in casa.

Citeste si articolul :   Institutul National de Sanatate Publica: Accesul in saloane de infrumusetare sa se faca pe baza de programare

„Vreau sa filmez tot ce iau ca sa nu fie discutii. Asta inseamna viol de domiciliu, cum adica nu am voie in casa mea, cum sa ies din casa mea? Nu mi se permite sa-mi iau lucrurile din casa, de catre soacra-mea si cumnata-miu.

Ma agreseaza femeia asta. E a doua oara cand vin si sun la 112, dar ei schimba yala mereu. Eu vreau sa-mi iau bunurile ca am nevoie urgent de ele la studio si atat.

Asta este strigator la cer, ca familia sa te dea afara din casa ta, luata din banii tai, ca doar eu munceam in familia noastra”, a marturisit Alin Oprea, la Dan Capatos.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.