Lovitura grea pentru Alexandru Cumpanasu: Politia s-a autosesizat si cerceteaza discutiile cu minorii

Lovitura pentru Alexandru Cumpanasu. Politia si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 fac verificari avand ca obiect de ancheta filmuletele postate de Alexandru Cumpanasu pe reteaua TikTok.

Politia s-a autosesizat si cerceteaza daca discutiile purtate cu minorii intra in sfera Codului Penal.

Parintii sunt uluiti de continutul dur

Aproximativ 500.000 de elevi din Romania urmaresc un cont de TikTok in care profesorii sunt insultati ,aratati cu degetul si pozitionati ca si cum ar fi inamici ai elevilor.

Publicitate

Se intampla pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpanasu, fost candidat independent la alegerile prezidentiale.

Pe de o parte, Politia verifica daca discutiile lui Alexandru Cumpanasu se pot incadra la incitare la ura fata de profesori, iar pe de alta parte, sunt si alte discutii, cu tenta sexuala, care ar putea friza coruperea de minori.

Publicitate

”Vreau si eu sa vad daca vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – sa incalce legea, sa-ti puna note si sa te condamne ca nu ti-ai facut tema de vacanta”, ii spune, de pilda, Alexandru Cumpanasu, pe un ton revoltat, unui fan care se plangea ca s-a saturat sa faca teme de vacanta.

Citeste si articolul :   Bilant COVID: peste 4.000 de cazuri si 16 decese

”Eu nu stiu ce psihopati sunt de partea ailalta, ce derbedei sunt de partea ailalta ca profesori. Da? Din pacate, ne arata ca perversii in sistemul de invatamant sunt destul de multi. Acuma, cu tot respectul, sa vezi fete de 15-16-17-18 ani facand genuflexiuni, flotari si altele, pe camera, ca inregistrari, ele pot fi folosite si altfel. Pot fi puse pe site-uri de o alta natura! NU dati cu voi nicio inregistrare!” – ii indeamna Alexandru Cumpanasu pe elevi.

Mai multe persoane au sesizat ca postarile si interactiunea lui Cumpanasu cu elevii sunt mai mult decat deplasate.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.