Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru acesti nativi

Horoscop 15 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul are vesti importante pentru toate zodiile. Sa aflam ce previziuni a facut Neti Sandu la stirileprotv.

BERBEC

Incep sa se-adune banii si o sa va bucurati de o lejeritate in miscare, dati o fuga la munte, la mare, in week-end.

O sa va consultati cu niste parteneri de afaceri ca sa dati drumul unei activitati care v-ar repune pe o harta de succes, c-o sa bateti concurenta.

TAUR

Va mai ocupati, printre picaturi, de casa, de familie, ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa, c-aveti nevoie de confort si vizual.

Vi se propune ceva nou la serviciu si de care va simtiti in stare, ca o sa va puneti amprenta personala si pe care sefii o vor aprecia.

GEMENI

Se-anunta o perioada reusita la serviciu, dar vor urma niste schimbari, si-ar fi bine sa fiti pe faza – sa conteze ce vreti si voi.

O sa le acordati maximum de atentie copiilor, o sa va pliati pe cerintele lor si o sa va bucurati de un timp, comun, de calitate.

Citeste si articolul :   Aceste zodii vor avea mare noroc de Craciun: nu vor lipsi banii si cadourile

RAC

O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu si o sa umpleti frumos timpul liber comun – ca pan-acum facea fiecare altceva.

Va luati lucruri noi prin casa, e posibil chiar sa va mutati ca aveti nevoie de spatiu si de alte conditii – si costa. Recurgeti la economii.

LEU

Poate-ati descoperit niste decoratiuni pentru casa si n-o sa ratati ocazia sa luati ceva frumos, mai ales daca sunt si promotii.

Poate-ncepeti niste cursuri, sau oricum, o sa fiti mult mai ocupati cu diverse treburi dupa orele de serviciu si o sa va puneti in valoare niste calitati.

FECIOARA

O sa va dati intalnire cu niste colegi, parteneri de afaceri, sa aduceti unele imbunatatiri activitatilor in care sunteti implicati.

Se poate sa primiti oferte de colaborare si s-alegeti ceva, sa va asigurati banii pentru rate, facturi si taxe scolare, sa cresteti calitatea vietii voastre.

BALANTA

Poate v-ati decis sa va schimbati masina, sa va mutati altundeva, macar pentru o vreme si sunteti in priza.

E momentul sa va reinventati, poate vreti sa lucrati la altceva, sa va apucati de studii, sunt lucruri la care visati de multa vreme si pe care le-ati tot amanat.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru cateva zodii

SCORPION

Pot aparea probleme de sanatate daca au fost ceva semne vizibile carora nu le-ati dat nicio atentie – fuga la medic pentru un control.

Va consultati cu familia ca sa stiti daca va puteti angaja intr-o colaborare, sau e nevoie de voi acasa, cel putin in perioada asta, dupa care mai vedeti.

SAGETATOR

Se poate sa va asociati cu cineva, un grup, o fundatie ca sa fiti de ajutor unor oameni care se afla in dificultate.

Se observa si bani si cheltuieli, totul e sa nu aruncati cu banii pe fereastra, ca n-o sa fie usor sa-i puneti la loc, sa luati ce va trebuie si-atat.

CAPRICORN

Prezenta cuiva va fi un adevarat combustibil care sa v-ajute sa rezolvati pana si cele mai complicate treburi, ca sa va eliberati.

E cineva care v-asteapta in alt loc de tara sau de lume ca sa impartasiti bucuriile, si faceti cumva sa va duceti, c-aveti nevoie de acea persoana ca de aer.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Karma buna pentru cateva zodii

VARSATOR

Poate va ganditi la un credit bancar ca sa luati ceva scump, o masina, poate, dar va puteti si razgandi daca nu va-ncanta ideea rambursarii banilor.

Voi o sa mai puteti da o fuga pe undeva prin statiunile turistice ca sa va recreati, sa veniti de acolo cu idei ingenioase.

PESTI

Poate faceti o miscare inteligenta cu banii si scapati de niste datorii ca sa va permiteti o plecare in excursie de vineri incolo.

Voi sunteti in carti pentru un nou proiect si o sa aveti de castigat daca va dati acordul pentru o munca banoasa si poate fi si de durata.

Autor