E doar pentru genii. Poti gasi sarpele in aceasta fotografie?

Acest tip de test a devenit destul de popular în ultima vreme, în special pe forumuri şi grupuri online, deoarece este distractiv şi interesant de rezolvat. Este o fotografie pe internet cu provocarea de a gasi un sarpe. O sarcina dificila, deoarece animalul devenise cu adevarat una cu mediul sau. Nu am putea sa-l vedem fara ca cineva sa ni-l arate.

Cautati sarpele

Ne plac fotografiile care au ceva ascuns aproape imposibil de vazut. Multe astfel de imagini circula pe internet. Cu toate acestea, cand am vazut aceasta fotografie cu o multime de frunze, nu am inteles agitatia din jurul fotografiei – pana cand a devenit clar ca exista un sarpe in aceasta fotografie (da, intr-adevar!).

Cu greu am putea crede, dar este intr-adevar acolo. Poti vedea sarpele bine camuflat intre aceste frunze? Atunci nu trebuie sa vizitati un oftalmolog! Ai probleme cu gasirea sarpelui?

Articolul continuă după reclame

Sarpe camuflat in fotografie

Mai jos este tweet-ul original pe care Helen, o studenta la biologia din Florida, l-a postat. Tweetul are acum mii de redistribuiri si zeci de mii de raspunsuri de la oameni care nu il gasesc. Si ii intelegem, pentru ca sarpele camuflat este putin vizibil in fotografie – pana cand nu vedeti imaginea asa cum apare mai jos.

Il vezi?

Sarpele in cauza se camufleaza usor cu culorile sale pamantesti. Sarpele este otravitor, dar veninul sau nu este de obicei fatal pentru oameni. Se gaseste in principal in centrul si sud-estul Statelor Unite. Te-ai uitat la fotografie? Apoi derulati in jos pentru raspuns. Pentru ca da, chiar este acolo!

Iata si sarpele camuflat in frunze

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.