Basescu o provoaca pe Firea la o dezbatere in doi, dupa ce si-a facut testele cerute de actualul primar, anti-COVID si antidrog

Fostul presedinte al Romaniei, acum candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, si-a facut in regim de urgenta cele doua teste cerute de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, anti-COVID si antidrog, iar ambele au iesit negative. Acum, Basesu o invita pe Firea la o dezbatere in doi.

”Am alergat indata la laboratoare si in regim de urgenta mi-am facut analizele. Azi (duminica -n.r.) o pot informa pe doamna Gabriela Firea ca mi-am facut ambele teste pe care le solicita si ca ambele sunt negative”, a declarat fostul presedinte.

Acesta a mentionat ca daca la dezbatere vrea sa vina si Nicusor Dan este cu atat mai bine pentru alegatori. Traian Basescu propune ca cei doi sau trei candidati sa stea la masa de prezidiu, iar presa in sala.

„Va propun ca fiecare din noi sa primeasca la inceput un timp de 15 minute in care sa-si prezinte programul, dupa care sa lasam presei trei ore pentru intrebari adresate alternativ fiecarui candidat. De asemenea va propun ca pe timpul dezbaterii sa ne adresam fiecare 3 sau 4 intrebari despre program. Moderatorul ar trebui sa fie un reprezentant al societatii civile cu preocupari pentru problemele Capitalei”, a mai Traian Basescu.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca contracandidatii mei prezinta public testele covid si antidrog la zi! Trebuie sa dovedim sanatate si luciditate, da?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Autor