Matusa lui Gabi Badalau, rupe tacerea: “A fost tinuta in puf, ca o regina. Se da drept credincioasa, dar isi blestema…”

Scandalurile dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau s-au transformat intr-un adevarat razboi. Familia afaceristului se afla intr-o situatie urata din cauza acestor scandaluri.

Matusa lui Gabi Badalau face acuzatii grave la adresa Claudiei Patrascanu!

Sora lui Niculae Badalau a dezmintit tot ce a spus cantareata despre relatia cu familia Badalau.

Claudia Patrascanu a spus ca mama lui Gabi Badalau i-a luat banii castigati din concerte pentru a-si cumpara genti.

Cerasela Tudor, matusa lui Gabi, a dezvaluit ca mama Claudiei Patrascanu a fost platita ca sa aiba grija de cei doi nepoti ai sai.

Publicitate

“Mama ei statea cu copiii platita. Soacra ei ii dadea mamei ei 25 de milioane ca sa stea cu nepotii ei. Claudia nu a fost data afara. Aceasta femeie se da drept credincioasa si isi blestema soacra. Ea a fost tinuta in puf, ca o regina. Cumnata mea nu facea diferente intre ea si fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea si a mamei sale. Si mormantul tatalui ei i l-a facut. Ea canta pe 500 de euro, cum sa-i fure soacra-sa banii astia? Ca jumatate se duceau pe masina, pe hair-stilisti. Claudia e bipolara, daca nu esti de acord cu ea, nu mai vorbeste cu tine, te blesteama. Nicu (n.r. Nicolae Badalau) e oripilat de ce se intampla. Claudia a ajuns sa le trimita mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show, potrivit Antena Stars.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.