Mihai Morar, scrisoare deschisa: “Doamnelor” si “Domnilor” de la Bucuresti…. …asta-i Romania reala”

Mihai Morar a post un matrial video pe pagina sa de Facebook. Indragitul prezentator trage un puternic semnal de alarma.

“DOAMNELOR” SI “DOMNILOR” DE LA BUCURESTI…. …asta-i Romania reala. E usor sa ii numiti prosti, conspirationisti, antivaccinisti… E usor sa te faci ca nu exista. Dar asta nu ii va face sa dispara. E mai greu sa ii ascultati. Si mai greu – sa ii intelegetiX Cel mai greu – sa le vorbiti pe limba lor.

“Doamnelor” si “domnilor” de la Bucuresti…nu conduceti Romania pe care ati ales voi sa o conduceti…Conduceti si aceasta Romanie. Cea nevazuta, neascultata, neinteleasa. Romania reala. Femeia aceasta, din Romania reala, nu e nici proasta, nici conspirationista, nici antivaccinista…

Publicitate

E doar nevazuta, neascultata, neinteleasa… Si inainte sa o convingeti de ce masca e buna, de ce vaccinarea e cea mai buna solutie…incercati sa o vedeti si pe ea, invatati sa o ascultati, straduiti-va sa o intelegeti. Iar pentru toate astea…stiti ce trebuie sa faceti? “Doamnelor” si “domnilor” de la Bucuresti, trebuie sa va vaccinati voi mai intai. Trebuie sa va administrati cateva doze de vaccin de Romanie reala. Vaccinati-va cu Romania reala. Veti dezvolta anticorpi.

Va veti pune si in pielea lor. Veti invata sa vorbiti si pe limba lor. Iar, daca nu veti avea curajul sa va vaccinati, atunci, asumati-va, “doamnelor” si “domnilor” de la Bucuresti, ca va trebui sa traiti izolati pe veci de Romania reala. Mihai Morar”, a scris Mihai Morar ca descriere la videoclipul postat pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.