Mihai Morar a rabufnit: “Azi ati bubuit. De prostie”. De ce s-a suparat prezentatorul

Indragitul prezentator, Mihai Morar, a rabufnit dupa ce patronii teraselor din parcul Herastrau, au deschis in prima zi de relaxare a masurilor privind raspandirea noului virus. Supararea mare a fost pentru faptul ca aproape 400.000 de angajati din HORECA asteapta sa-si reinceapa activitatea, dar nu in aceste conditii.

Mihai Morar, mesaj dur la adrea patronilor de terase din Herastrau.

„Funky Lounge Herastrau, va doresc ca asta sa fie ultima petrecere din existenta voastra. Daca asta stiti voi sa faceti in primul weekend de «relaxare»… 400.000 de angajati din «industrie» asteapta, «fraierii» sa se intoarca la munca, iar voi faceti asta azi”, a scris prezentatorul pe contul sau de Instagram.

Mihai Morar spune ca acestia nu au respectat nici macar masura de distantare sociala, iar acest lucru ne mai pote tine in case inca 2 luni.

Publicitate

Publicitate

„Sunteti demni de toata rusinea. Iar daca nu ati avut bunul simt sa respectati «distantarea sociala», imi doresc sincer sa aveti parte de «distantare penala».

Citeste si articolul :   Spitalul General CF Sibiu, inchis dupa ce 4 angajati si 2 pacienti au fost confirmati cu COVID-19

Nu, nu sunteti Funky. Sunteti Bombardieri. «Spartacutii din Horeca». Mi-e doar jena de voi.

Ma bucur ca nu am consumat nici macar un pliculet de zahar la voi vreodata. Pentru ca bombardier nu e destul, trebuie sa fii si fudul.

Intre voi si astia din Piata Victoriei e o singura diferenta. De unii mi-e mila, de voi mi-e jena. Bravo! Ati facut primul pas sigur sa mai stam vreo 2 luni in case.

Sper ca banii pe care i-ati incasat azi sa va tina de foame. Pentru ca mi-e ca sunt ultimii. Azi ati bubuit. De prostie”, a mai scris Mihai Morar.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.