Scandal urias dupa ce Mihai Bendeac a spus la Antena 1 ca a fost infectat cu noul virus

Mihai Bendeac a declarat aseara la iUMOR ca a fost infectat cu noul coronavirus si ca nu doar el a suferit de aceasta boala ci intreaga familie, care a participat la inmormantarea bunicului sau. Stirea a facut valuri pe internet, iar mai presus de starea de sanatatea a actorului de la Antena 1, fanii acestuia au inceput sa-l injure si sa faca scandal.

Bendeac s-a infectat cu coronavirus la inmormantare

Prezent la inmormantarea bunicului sau Mihai Bendeac a declarat aseara la iUMOR ca s-a infectat toata familia lui cu coronavirus, iar sursa infectiei nu este clara, dar probabil unii din cei care au participat la funerariile bunicului a fost infectat.

Ce nu a specificat Mihai Bendeac este daca a fost tratat, daca a fost internat unde si cum. A spus doar ca suferinta a fost cumplita, fara sa dea detalii care ar fi fost esentiale dupa parerea fanilor sai.

Publicitate

Acestia au reactionat pe Facebook si au provocat un intreg scandal, un cititor a scris „Moare coronavirus si nu moare Bendeac”.

Citeste si articolul :   Capcana uriasa din declaratia pe prorpria raspundere, amenzi mari. Nu ne-au spus-o autoritatile, ne-au spus-o cetatenii deja amendati

Bendeac nu este la primul lui scandal si pare sa faca deseori lucruri doar pentru a fi in atentia publicului. Conturile sale de socializare au fost asaltate de fani, care-l dojeneau pe juratul iUMOR, potrivit huff.ro

Surse apropiate vedetei, confirm ca Mihai Bendeac a avut coronavirus si ca acesta s-ar fi tratat la un spital privat.

Nu ne-ar surprinde deloc ca acesta sa iasa public peste o vreme sa-si spuna adevarata poveste referitoare la boala care a lovit lumea intreaga si clarificarile sunt necesare pentru ca declaratia vedetei Antena 1 este pusa la indoiala de majoritatea publicului.

Oare Bendeac cere doar atentie?

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.