Alerta ANM: Furtuni puternice si fenomene meteo extreme. Vremea pentru luni, marti, miercuri si joi

Alerta ANM. Meteorologii anunta vreme schimbatoare in zilele urmatoare. Cum va fi vremea pe teritoriul Romaniei.

Vremea se schimba: fenomene extreme miercuri si joi

Meteo luni

Temperaturile zilei se vor incadrat in limitele normale. Cerul va fi variabil in nord si nord-est, dar in vest va fi innorat. In zonele de sud-vest si sud, pe arii restranse se vor inregistra averse de ploi si descarcari electrice de scurta durata. Seara si noaptea instabilitate atmosferica va creste. Meteorologii anunta grindina si vijelii.

Publicitate

Meteo marti

Vremea va fi in general instabila, iar in majoritatea regiunilor tarii temperaturile vor fi situate in mediile normale. Cerul va fi temporar innorat si se vor inregistrate averse de ploaie, iar in sud-vest, centru si sud vor fi descarcari electrice pe arii restranse. Ploile  torentiale si grindina pe arii restranse.

Meteo miercuri

In jumatatea sudica a tarii instabilitatea atmosferica va fi ridicata. Vor fi semnalate ploi sub forma de averse si innorari temporar accentuate. Ploile vor putea avea caracter torential, iar in intervale scurte cantitatile de apa vor fi insemnate. In restul tarii cerul va fi innorat. Valorile termice vor fi mai scazute decat in zilele precedente.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Klaus Iohannis, atac fara precedent: PSD se lupta in Parlament sa dea Ardealul ungurilor

Meteo joi

Ploile isi vor restrage ariile, dar temperaturile coboara. In nordul si centrul tarii vremea va fi chiar rece. Cer variabil, predominant noros si cu ploi locale in special in zonele de munte si in regiunile sudice. Izolat se vor semnala descarcari electrice, iar vantul o sa sufla moderat.

In zilele urmatoare vremea va fi capricioasa in aproape toat tara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.