Lacrimi si jale mare in Viseul de Sus. Vecinii spun ce chinuri indura Bianca, tanara de 18 ani rapusa chiar de tatal copiilor

Lacrimi si jale mare in Viseul de Sus. Tanara mama, Bianca, de 18 ani si mama a doi copii ar fi fost omorata chiar de tatal copiilor, intr-o cabana parasita din Viseu de Sus, Maramures. Familia si vecinii sunt in stare de soc de cand au aflat veste si plang neincetat.

Familia, dar si vecinii au spus prin ce chinur a trecut biata fata,  cat timp a stat  cu tatal copiilor. Familia a declarat ca tanara obtinuse un ordin de restrictie impotriva barbatului, dar cei doi se impacasera, la tribunal.

Rudele fetei spun ca barbatul era extrem de gelos, o batea si o chinuia ingrozitor. Bunica fetei spune ca Bianca a fost gasita moarta intr-o cabana a ciobanilor, legata de gat si de maini cu sarma.

Publicitate

Potrivit Prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, crima a avut loc din cauza consumului de alcool si gelozie.

Publicitate

“Politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca intr-o cabana parasita, situata intr-o zona izolata a localitatii Viseu de Sus, a fost gasita o persoana decedata. Din primele cercetari s-a stabilit ca este vorba despre o tanara de 18 ani, domiciliata in Viseu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii”, se specifica in comunicat.

Citeste si articolul :   Capcana uriasa din declaratia pe prorpria raspundere, amenzi mari. Nu ne-au spus-o autoritatile, ne-au spus-o cetatenii deja amendati

Barbatul a incercat si el sa-si ia viata, incercand sa se spanzure, insa n-a reusit, fiind ulterior transportat la spital.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.