Catalin Maruta, intrebat in direct daca Andra e insarcinata pentru a treia oara: “Suntem super fericiti”

Prezentatorul, Catalin Maruta, a fost intrebat in direct daca Andra e insarcinata pentru a treia oara.

Maruta si Andra au doi copii frumosi, sanatosi si destepti, Eva Maria Ioana si David, dar nu exclud varianta inca unui bebelus in familia lor. Intrebat de colega lui, Adela Popescu, daca nu cumva in timpul izolarii la domiciliu au conceput inca un copil, Catalin Maruta a inceput sa rada si a spus: “Nu, Andra nu e insarcinata”.

Andra e insarcinata? Catalin Maruta: “Ce vrea Dumnezeu!”

Totusi, vedeta nu a negat ca si-ar mai dori inca un membru in familie. “Daca ne mai dorim copii? Acum stii cum e… Ce vrea Dumnezeu! Avem doi copii. Suntem super fericiti cu David si Eva. Dar, in perioada asta nu asteptam inca un bebelus”, a explicat Maruta.

Publicitate

Cum s-a resimtit izolarea in familia Andra-Catalin Maruta?

“Nu ne-am certat. Chiar deloc. Singurele discutii care au mai aparut, daca au aparut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David sa aiba mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie sa isi termine intai temele si apoi sa faca ceva. Si apoi mi-am dat seama ca, stii ce, gestioneaza tu toata partea asta, pentru ca nu o sa mai inteleaga nimic copilul. Aici au fost mici discutii, dar in rest nu, absolut deloc”, a mai spus prezentatorul TV.

Citeste si articolul :   Pe 8 iunie, a doua zi de Rusalii, Lunea Duhului Sfant. Traditii si superstitii

In viziunea sotului Andrei, adevaratele probleme vor aparea in familia lor abia dupa ce, treptat, toata lumea va reveni la programul de dinainte de pandemie.

“E bine, pentru ca petrecem foarte mult timp impreuna si acum ma gandesc cand totul o sa revina si lucrurile o sa intre usor-usor in normal, cum va fi pentru copii. Pentru ca ei sunt invatati acum sa stai non-stop cu ei, sa te trezesti cu ei, sa te culci cu ei, sa faci toate activitatile de peste zi cu ei, si la un moment dat o sa vada ca mami si tati pleaca iarasi la serviciu si nu mai stam impreuna. Cred ca asta va fi o problema pentru cei care au copii si care au stat in perioada asta destul de mult acasa”, a adaugat Catalin Maruta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.