Terasele din Herastrau, unde sute de tineri s-au adunat sambata, au ramas fara autorizatie

Primaria Capitalei le-a retras autorizatia de functionare celor doua terase din parcul Herastrau, unde sute de tineri s-au adunat sambata noaptea, la o petrecere in aer liber.

Cele doua terase din parcul Herastrau, unde sute de tineri s-au adunat sambata seara, au ramas fara autorizatie de functionare. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca cele doua terase nu aveau voie sa vanda mancare, nici macar la pachet.

Badulescu acuza responsabilii celor doua terase de inconstienta.

„Am dispus anularea autorizatiei pentru functionarea teraselor celor doua societati comerciale a caror inconstienta este fara limita, iar masurile pe linie de ordine publica si raspundere penala sunt la indemana organelor MAI. Ei nu erau autorizati sa vanda mancare la casa, erau autorizati pentru servire la masa, nu pentru a da mancare la pachet”, a declarat Aurelian Badulescu.

Publicitate

Publicitate

El a spus ca, de duminica, politistii isi vor inteti controalele la terasele din Bucuresti.

„Am discutat cu directorul Politiei Municipiului Bucuresti. Vor desfasura activitati comune cu Jandarmeria pentru descurajarea acestor fenomene. Este pacat de efortul de investitie pe care toti locuitorii Bucurestiului au facut-o. Nu suntem in recreatie, trebuie sa fim responsabili”, a adugat edilul.

Citeste si articolul :   Declaratiile pe proprie raspundere si adeverintele de angajator se pot completa online. Cum se semneaza

Sute de tineri s-au adunat sambata noaptea la o petrecere in Parcul Herastrau. Lor le-a fost vanduta mancare la pachet. Tinerii au dat muzica tare, au cantat si au dansat ore in sir, fara sa respecte distantarea, fara sa poarte masca sau sa tina cont ca nu sunt permise adunarile mai mari de 3 persoane.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.