Carmen Tanase atac dur la adresa celor care respecata masurile impuse de pandemia de coronavirus: “Ai stat ca o momaie sau ca un fatalau”

Carmen Tanase, cunoscuta actrita, critica dur modul in care romanii accepta restrictiile impuse de autoritati pe perioada pandemiei de coronavirus, restrictii care, de fapt, se regasesc in aproape toate tarile de pe aceasta planeta.

Actrita, cunoscuta pentru indemnurile sale la nerespectarea masurilor de preventie, spune ca omul nu mai are pic de instinct de conservare si ca urmeaza reguli absurde fara ca macar sa le puna la indoiala.

“Nu stiu daca mai pot sa cred, eu despre mine, ca mai fac parte din specia asta, asa am ajuns sa cred. Nu mai imi face niciun fel de oanoare sa mai fac parte din aceasta specie.

Nu inteleg unde este instinctul omului de autoaparare. Animalul are. Daca ii pui unui caine in ploaie carpa aia pe gura, el da cu laba pana si- o da jos, pentru ca el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipa.

Publicitate

Ce ii spui copilului dumitale ca ai facut ca el sa aiba o viata mai buna. Despre asta este vorba! Si ce ii spui copilului dumitale, ce ai facut dumneta pentru ca viata lui sa fie una normala, nu extraordinara, normala. Sunt sarac, nu conteaza dar sunt liber!

Ce ai facut pentru copilul tau? Iti place sa te uiti in ochii copilului tau cand il va creste mare si cand iti va spune: ba tata, tu ce ai facut? Ai stat ca o momaie sau ca un fatalau, vorba doamnei Budeanu, si nu ai facut nimic?

Daca asa vor oamenii, asa sa fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate sa fie e si un crocodil la conducere, daca noi acceptam atunci sa fie si sa ne manance pe toti”, a declarat actrita Carmen Tanase, la Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.