Lia Olguta Vasilescu sare in apararea lui Marcel Ciolacu si o ataca dur pe Raluca Turcan: “Stiu bine despre ce vorbesc”

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei si fost ministru al Muncii o contrazice pe Raluca Turcan, actualul ministru al Muncii, pe tema legislatiei in domeniul pensiilor dar si in legatura cu ajutorul pentru familiile medicilor decedati de COVID-19.

„Doamna Turcan, inechitatile la care v-ati referit, persoane cu acelasi punctaj, dar care au iesit in ani diferiti la pensie si de aceea au pensii diferite, sunt corectate de Legea pensiilor pe care refuzati sa o aplicati. Stiu bine despre ce vorbesc, deoarece am lucrat la o lege pe care, in continuare, va incapatanati sa nu o cititi, sub motivarea ca veniti cu una mai buna care ar privi si pensiile speciale. Ceea ce e imposibil, in afara faptului ca ati trece pe contributivitate toti “specialii”, desi in fraza urmatoare ati afirmat ca nu veti face asta.

Imi amintesc promisiunile dvs din campanie ca veti elimina pensiile speciale din prima zi, lucru despre care acum spuneti ca nu vreti sa mai vorbiti… In ceea ce priveste legea PSD referitoare la compensatiile pentru familiile medicilor decedati de COVID, daca nu ati aflat, ministerul condus de doamna Alexandru si apoi de dvs avea obligatia sa faca normele metodologice, nu parlamentul, nu PSD. Deci nu Marcel Ciolacu nu stie despre ce vorbeste, ci dvs nu intelegeti ce aveti de facut in ministerul pe care il conduceti”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Ciolacu,despre amanarea alegerilor:Daca Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia, posibil