Remedii naturale pentru pentru un ten curat si sanatos

Punctele negre – aproape toti cunoastem aceasta problema si ne dorim un ten cat mai frumos si curat. Incerci cu disperare sa scapi de ele? exista o serie de remedii naturale care va pot face pielea mai placuta. Si stiati ca toate aceste remedii se afla deja dulapul de bucatarie?

1.Bicarbonat de sodiu si apa

Chiar daca nu v-ati astepta, bicarbonatul de sodiu este un neutralizant al pielii. Functioneaza ca un exfoliant – un produs care indeparteaza murdaria, grasimile si celulele moarte de pe piele. Pur si simplu amestecati doua linguri de bicarbonat de sodiu cu doua linguri de apa si raspanditi amestecul pe pielea dvs. afectata de punctele negre. Apoi clatiti-l cu apa calda si aplicati o crema hidratanta pe fata. Repetati acest lucru de doua pana la trei ori pe saptamana si veti vedea ca face minuni!

2.Zahar brun, miere si suc de lamaie

Ingredientele de mai sus lucreaza impreuna pentru a crea un exfoliant facial eficient. Pur si simplu amestecati o lingura de zahar brun, doua linguri de suc de lamaie si o lingura de miere si aplicati pe fata intr-o miscare circulara. Nota: Aveti grija, deoarece zaharul va poate deteriora pielea. Apoi clatiti-va si rasfatati-va cu o masca de fata hranitoare. Pun pariu ca fata ta se va simti neteda!

Citeste si articolul :   Care este cea mai sanatoasa parte a lamaii

3.Ulei de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai este un adevarat medicament minune. Multi sunt acum convinsi de efect si puteti gasi uleiul in aproape fiecare farmacie. Acest remediu natural ucide in mod eficient bacteriile si punctele negre dispar in cel mai scurt timp. Pur si simplu puneti cateva picaturi de ulei de arbore de ceai pe o discheta si tamponati-l pe zona cu probleme. Repetati acest lucru de cateva ori pe saptamana.

4.Ceai verde

Stim cu totii ca ceaiul verde este foarte bun pentru pielea noastra atunci cand este baut. Dar daca doriti sa scapati de acele puncte negre plictisitoare de pe fata, s-ar putea sa doriti sa faceti un pas mai departe: deschideti punga cu ceai verde si amestecati-o cu o lingurita de apa. Apoi masati amestecul pe fata timp de aproximativ trei minute, apoi clatiti-l cu apa calduta. Ceaiul verde reduce productia de ulei a pielii, ceea ce face ca punctele negre sa dispara rapid. Un adevarat leac minune!

Autor