Marcel Ciolacu, anunt de ultim moment: PSD va intra in greva

Marcel Ciolacu, presedintele PSD,  ameninta ca partidul pe care il conduce va intra in greva parlamentara, daca Planul National de Redresare si Rezilienta nu va fi prezentat in Parlament.

Totodata, Ciolacu spune ca Citu si Orban „vor sa blocheze toata Europa” prin neprezentarea PNRR in Parlament.

„Citu si Orban vor sa blocheze toata Europa. Nu vor sa vina in Parlament sa prezinte PNRR, asa acum este normal. Polonia, Spania, Italia si Franta au prezentat PNRR-ul in Parlament.

Daca maine in Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra in greva parlamentara.

Publicitate

Publicitate

De ce vor Citu si Orban sa ascunda PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea intregii Europe doar pentru ca nu sunt in stare sa aiba o prezentare publica a unui plan care va afecta Romania pentru urmatorii 5 ani?

Romanii trebuie sa afle adevarul legat de inghetarea pensiilor, salariilor si a alocatiilor, de cresterea taxelor si impozitelor pentru firme, precum si faptul ca agricultura romaneasca va primi… ZERO lei pentru irigatii!”, a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu: PSD va iesi pe primul loc la aceste alegeri.

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc in sedinta comuna pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.