Diana Sosoaca, anunt de ultim moment: “Toate partidele ma vor…”

Diana Sosoaca, fosta senatoare AUR, a anuntat ca nu o intereseaza inscrierea in PSD, deoarece partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie sa scape de baronii locali si sa recunoasca vina sustinerii unui guvern PNL.

Senatoarea s-a amuzat de declaratiile lui Marcel Ciolacu.

„Eu trebuie sa ma inscriu in toate partidele, ca toate ma vor. E pe principiul daca ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdata mi-e bine independenta si cred ca am reusit sa schimb multe lucruri singura. PSD trebuie sa treaca prin schimbari majore, sa renunte la baronii locali, sa isi faca curat in partid cu cei condamnati penal, cei care si-au batut joc de tara.

Si mai am o pretentie de la PSD, avand in vedere ca au avut majoritate si au sustinut Guvernul PNL abuziv si a sustinut acele legi abominabile, le solicit sa iasa public si sa isi recunoasca vina, sa isi asume ce s-a intamplat de un an de zile in Romania, inclusiv morti din spitale. In aceste conditii putem vorbi cat de cat de un partid curat”, a spus Diana Sosoaca, miercuri, la Parlament.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, prima declaratie dupa petrecerea cu lautari: "Raed Arafat distruge Romania pas cu pas. Eu am formulat plangere penala..."

Sosoaca nu a vrut sa raspunda cand a fost intrebata care sunt partidele caee o vor. Senatoarea a spuns doar ca „Nu” o atrage PSD.

Pe de alta parte, s-a zvonit ca Diana Sosoaca este asteptata in PPU

Daniel Ionascu, presedinte executiv PPU (social-liberal), prima reactie:

„Zvonurile privind aderarea senatoarei Sosoaca sunt integral false. Nu au existat discutii, PPU (social-liberal) are o viziune responsabila, proeuropeana, crestina, echilibrata, care mizeaza pe dezvoltarea clasei de mijloc si a dialogului, descurajand conflictul si intoleranta”, afirma Daniel Ionascu.

Autor