Marcel Ciolacu: “Sunt inconstienti, au lasat Romania fara ministru, santajeaza Guvernul si statul”

Marcel Ciolacu a transmis ca social democratii vor depune motiune de cenzura impotriva guvernului Citu.

De asemenea, presedintele PSD a mai SPUS ca i-a invitat pe cei din USR sa o semneze.

Liderul social democratilor mai spune ca miscarea facuta de Guvern in plina pandemie a fost una inconstienta, lasand intreaga tara fara un ministru al Sanatatii, in timpul unei crize sanitare. El a specificat ca se vorbeste mai mult despre ”ifosele USR”.

”Categoric vom depune motiunea de cenzura. Am inteles ca USR doreste schimbarea domnului Citu, motiunea este cel mai democratic mod. Il invit pe domnul Barna sa semneze motiunea.

Publicitate

Sunt inconstienti, au lasat Romania fara ministru, santajeaza Guvernul si statul ca nu se prezinta la sedinta de guvern. Romanii ar trebui sa iasa cu furcile si sa ii izgoneasca. Cum sa anunte un membru al Guvernului ca nu se prezinta la sedinta de guvern?! Cine a auzit vreodata sa refuzi interimatul la Sanatate, cel mai important minister in pandemie?! In loc sa vorbim de vaccinare, vorbim de ifosele USR”, a declarat Ciolacu, la Realitatea Plus.

Citeste si articolul :   PSD cere interventia lui Iohannis: „Au trecut mai bine de 24 de ore de cand trei gasti au aruncat tara in haos. "

Klaus Iohannis este vinovatul

Marcel Ciolacu spune ca pentru situatia actuala este de vina presedintele Klaus Iohannis.

”Presedintele Romaniei a creat acest circ cand a refuzat dreptul constitutional al PSD de a propune un premier. Presedintele trebuie sa rezolve aceasta criza pe care el a creat-o. Decat sa prelungesti o criza politica, cateodata este bine sa te intorci la popor si sa faci alegeri.

Suntem ferm convinsi ca USR nu va pleca de la guvernare. Este exclus ca PSD sa sustina un guvern minoritar PNL”, a mai spus liderul PSD.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.