Mihai Gadea, prima reactie dupa demiterea lui Vlad Voiculescu: “Trebuia sa faca asta”

Mihai Gadea, realizatorul emisiunii “Sinteza zilei” a vorbit despre demiterea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu si a secretarului de stat Andreea Moldovan.

Acesta a mentionat ca ministrul ar fi trebuit sa fie demis inca din momentul in care nu a stiut care este protocolul pentru inmormantarea persoanelor decedate de COVID-19.

“Ce se intampla in acest moment este un lucru care trebuia sa se intample. Sunt prea multe scandaluri, prea multe erori, prea multe gafe, prea multe minciuni si sigur ca premierul trebuia sa faca asta de ieri, de alaltaieri.

Trebuia sa faca asta din momentul in care ministrul nu stia ce protocol exista pentru inmormantarea persoanelor decedate de COVID-19 si a iesit in fata presei si s-a facut de ras.

Publicitate

Din acest moment nu mai e vorba de Vlad Voiculescu, aici e vorba de Guvernul Romaniei si e vorba de Romania”, a spus Mihai Gadea, potrivit Antena3.

Ce se va intampla in USR-PLUS

“E foarte interesant faptul ca domnul Wiener nu stia. E limpede ca era complet luat prin surprindere si e foarte interesant de vazut ce se va intampla in USR-PLUS, pentru ca aceasta demitere vine dupa momentul in care Dan Barna, vicepremierul Romaniei, se duce la o conferinta de presa a lui Vlad Voiculescu.

Deci ieri a vrut sa arate public ca il sustine pe Vlad Voiculescu, iar astazi el este demis, motiv pentru care sunt foarte curios sa vad reactia lui Dan Barna, reactia lui Dacian Ciolos (…) Inclusiv Dan Barna se face de ras, dupa ce s-a dus in conferinta alaturi de Vlad Voiculescu. (…) Sigur ca asta vine dupa decizia de asera (…) cand a fost publicat in Monitor Oficial un ordin semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, in care erau bagate criterii noi pentru carantinarea localitatilor.

Erau criterii mult mai dure, bagi foarte usor localitati in carantina si le scoti foarte greu. (…) Au facut acel ordin pe “sestache” tocmai pe principiul ca daca se vorbeste despre el nu avea cum sa fie publicat.

El este ilegal, premierul ar fi trebuit sa avizeze acea nota de fundamentare si nu a stiut. (…) In momentul de fata e foarte greu de aparat Vlad Voiculescu. E foarte greu de aparat Andreea Moldovan”, a punctat Mihai Gadea.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.