Declaratie pe proprie raspundere pentru iesirea din casa de Paste

Declaratia pe proprie raspundere trebuie completata daca iesi de Paste din casa. In cazul in care mergeti la Biserica sa luati Pasti sau Lumina, atunci trebuie sa va adresati cele mai apropiate bisericici. Politia va aduce lumina invierii dar doar pentru oamenii bolnavi si nu si pentru cei izolati. Declaratia trebuie completata corect, iar la detalii sa scrieti Biserica la care va duceti. Daca aveti intrebari, va rugam sa le lasati in comentarii.

Marcel Vela le permite romanilor cu ajutorul declaratiei sa mearga la biserica de Paste
Painea Sfintita sau Pastele vor putea fi luate de la Biserica conform lui Marcel Vela, dar doar cu completarea declaratiei pe proprie raspundere.

Astfel modelul pentru iesirea din casa pentru a merge la biserica sa luati Pasti sau Lumina este urmatorul.

La locul deplasarii treceti, biserica cea mai apropiata de care apartineti si data la care va duceti.

Publicitate

Este important de mentionat ca nu aveti voie sa participati la slujba de inviere, iar distanta obligatorie trebuie sa fie de 1.5 metri intre persoane.

Citeste si articolul :   Pepe, gest emotionant pentru Costin Marculescu! Ce a facut artistul la biserica

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din casa de Paste se face si pentru cei care primesc Pastele la Bloc sau Lumina invierii. Nu este permis sa iesiti mai mult de 3 persoane, iesirea se face pe rand.

Pe langa declaratie este obligatoriu sa aveti masca si manusi daca in declaratie scrie ca mergeti la biserica.

Marcel Vela clarificari

„Am considerat ca este necesar sa va prezentam acordul semnat astazi intre Ministerul Afacerilor Interne si Patriarhia Romana. Am avut in vedere ca foarte multi romani vor sarbatori Sfintele Pasti la sfarsitul acestei saptamani asa cum si confratii nostri de alte confesiuni au sarbatorit Invierea Domnului acum doua zile cu multa responsabilitate si intelepciune, lucru pentru care in calitate de ministru al Afacerilor Interne, le multumesc public.

Publicitate

Avand in vedere numarul mare de cetateni de religie ortodoxa, pentru a nu exista riscul raspandirii infectiei cu noul coronavirus Ministerul Afacerilor Interne vine in sprijinul Bisericii Ortodoxe executand misiuni de sustinere si ajutor pentru clerici si credinciosi.

Citeste si articolul :   Istoria furculitei

Pentru a oferi si o alinare spirituala tuturor celor care trec in prezent prin momente grele vom ajuta Biserica Ortodoxa Romana la impartirea Sfintelor Pasti cat si a Luminii Sfinte aduse de la Ierusalim in seara Invierii”, a spus ministrul Marcel Vela. potrivit huff.ro

Model de completare al declaratie pe proprie raspundere, sau in termeni populari, declaratie COVID / Coronavirus, pentru iesire din casa. Aceasta declaratie va poate fi ceruta de politie in orice interval orar potrivit ordonantelelor militare, 3, 4, 5 si 6. Declaratia pe proprie raspundere se completeaza de fiecare persoana care iese din casa si trebuie sa contina informatii si motive reale pentru motivul parasirii domiciliului. Chiar daca nu locuiti la adresa din buletin sau cu forme legale intr-un oras, trebuie sa treceti in declaratie adresa reala de unde plecati si spre care va deplasati.

VIDEO: Cum se completeaza declaratia COVID-19 pe proprie raspundere pentru iesirea din casa model

Este foarte indicat sa fiti cat mai sinceri, dar cu detalii clare. Nu scrieti „ma duc sa iau paine”, ci ”Magazin Paine de pe strada x”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.