Premierul Orban spune ca dupa 15 mai elevii ar putea reveni la scoala: Anul scolar va fi incheiat

Elevii s-ar reintoarce la scoala dupa data de 15 mai, daca situatia epidemica o va permite, a declarat, marti seara, premierul Ludovic Orban, care spune ca anul scolar va fi incheiat, iar examenele trebuie pregatite „cu cea mai mare seriozitate”.

Intrebat despre situatia anului scolar, daca elevii vor putea incheia anul scolar, iar studentii anul universitar, Ludovic Orban a raspuns, la Realitatea Plus, ca s-ar putea relua cursurile in jurul datei de 15 mai.

Publicitate

„Anul scolar va fi incheiat. Adica elevii isi vor da toate examenele care se dau la sfarsit de an. La fel, studentii isi vor da toate examenele. Incercam, sigur, daca dupa 15 mai lucrurile vor fi in regula, putem sa dam drumul la activitatea scolara. Profesorii vor trebui sa se mobilizeze dupa vacanta scolara sa intensifice predarea online pana cand se vor putea redeschide scolile si, de asemenea, trebuie sa fie pregatite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a spus Orban

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.