Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul! Se deschid inainte de 15 martie!

Lia Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii a anuntat ca santierele pot fi deschise inainte de 15 martie,tinand cont de vremea buna. Primarul Craiovei a mentionat ca se lucreaza la repararea covorului asfaltic in zona centrala dar si la asfaltarea anumitpr strazi din cartierele marginase.

“Vremea buna ne permite deschiderea santierelor inainte de data de 15 martie. Se lucreaza la repararea covorului asfaltic pe mai multe strazi din zona centrala (Pictor Barbu Iscovescu, Crisan), in zona Spaniei -Nanterre si pe Doljului, dar si la asfaltarea unor strazi din cartierele marginase (Emil Racovita si Targului). Astazi am verificat si lucrarile de pe Calea Bucuresti, unde se vor reface aleile pietonale, scarile cu tot cu parapetele de siguranta, spatiile de joaca si zona verde, se va schimba sau reabilita mobilierul urban, se vor ingropa cablurile, fiind deja in consultare publica si un regulament pentru fatadele blocurilor si spatiilor comerciale.”

Reabilitarea scolilor

“Suntem aproape de finalizare si cu reabilitarea in integralitate a scolii 22, precum si cu construirea unei baze sportive destinate tuturor copiilor care vor dori sa joace fotbal sau baschet dupa programul scolar, aceasta fiind separata de baza sportiva a scolii. Ne propunem ca, in toate unitatile scolare unde terenul este suficient de mare, sa cream o zona pentru miscare in aer liber, delimitata cu gard, astfel incat copiii sa poata juca sporturi de echipa si dupa incheierea programului scolar. In acest sens, scoala aflata langa Parcul Puskin va deveni prima unitate de invatamant cu un teren de sport deschis non stop”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Citeste si articolul :   Noile restrictii care se vor aplica de maine. Cum vor putea iesi din casa persoanele peste 65 de ani dupa introducerea noilor restrictii