Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul. Veste buna pentru elevi

Veste buna pentru elevi si parinti. Potrivit informatiilor transmise recent de primarul Craiovei, parintii trebuie sa-si dea acordul pentru ca elevii din clasele primare sa aiba parte de aceasta oportunitate..

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a anuntat o noua oportunitate pentru elevi!  Astfel, Primaria Craiova incepe derularea programului de transport scolar cu doua zone pilot, care sunt si cele mai aglomerate dimineata

„Primaria Craiova incepe derularea programului de transport scolar cu doua zone pilot, care sunt si cele mai aglomerate dimineata: zona centrala care cuprinde Colegiile Carol I si Elena Cuza si zona Brancusi unde functioneaza Scoala 2 Traian, Scoala Terraveda si Liceele CFR si Brancusi”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Lia Olguta Vasilescu anunta o noua oportunitate pentru elevi

Totodata, primarul craiovean a anuntat ca urmeaza sa fie convocata si comisia de sistematizare pentru aprobarea noilor statii iar programul „va fi aplicat pe fonduri europene, urmand sa depunem un proiect pentru achizitionarea autobuzelor si microbuzelor necesare.”

„Parintii urmeaza sa isi dea acordul pentru ca elevii din clasele primare sa foloseasca acest tip de transport gratuit, RAT Craiova va pune la dispozitie autobuzele necesare, precum si insotitorii elevilor pe traseul acasa-scoala si retur, iar Primaria va asigura finantarea si va crea alveolele necesare stationarii autobuzelor.

Citeste si articolul :   Lia Olguta Vasilescu sare la gatul lui Orban: „Vom avea sustinere ca acest Guvern sa cada”

Maine urmeaza sa fie convocata si comisia de sistematizare pentru aprobarea noilor statii. Programul Transport scolar pentru toate unitatile de invatamant va fi aplicat pe fonduri europene, urmand sa depunem un proiect pentru achizitionarea autobuzelor si microbuzelor necesare”, a mai spus primarul Craiovei.

Autor