Cantareata Adele a pierdut 50 de kilograme: Nici macar nu o mai poti recunoaste astazi. Cum a reusit

Cantareata cu forme rotunjite a scapat de aproape 50 de kilograme. Nici macar n-o mai poti recunoaste astazi.

Adele a implinit recent 32 de ani, motiv pentru care si-a surprins fanii cu o noua fotografie pe Instagram in care a aratat cum s-a transformat. Cantareata a pierdut aproape 50 de kilograme in cateva luni, fanii nici nu au mai recunoscut-o.

Publicitate

„Multumesc pentru felicitarile de ziua de nastere. Sper ca sunteti  in siguranta si sanatosi in aceste vremuri grele. As dori sa le multumesc tuturor angajatilor din domeniul sanatatii care lucreaza in prima linie pentru a ne pastra in siguranta, chiar daca isi pun sanatatea in pericol. Voi sunteti ingerii nostri. ” a scris Adele pe Instagram

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Publicitate

Vedeta a debutat in muzica in anul 2008, dar multe persoane au criticat-o pentru greutatea ei corporala, inclusiv designerul Karl Lagerfeld. Adele a incercat sa slabeasca, dar se pare ca nu suficient pentru a fi pe placul tuturor.

Citeste si articolul :   Limonada si beneficiile ei atunci cand vrem sa slabim

„Niciodata nu mi-am dorit sa arat ca modelele de pe copertele revistelor. Eu reprezint majoritatea femeilor si sunt foarte mandra de asta”, declara Adele intr-un interviu pentru revista People pe vremea cand avea 23 de ani.

Daca vreti totusi sa aflati cum a reusit artista sa scape de aproape 50 de kilograme, ei bine, este vorba despre o dieta mai putin cunoscuta, numita Dieta Stirfood.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.