Declaratie uluitoare a Ministrului de Interne: Suna la 112, e in zona penalului

Marcel Vela, Ministrul Internelor, a anuntat intr-un interviu pe YouTube, ca daca o persoana intra la metrou si stranuta, fara sa aiba masca de protectie s-ar putea alege cu un dosar penal. „Daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar penal”.

„La toate gurile de metrou o sa avem si oameni de ordine. Puteti suna instant la 112 (daca vedeti pe cineva in metrou fara masca – n.red.). Daca nu are masca si stranuta poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a incadrat in zona penalului si a contribuit la raspandirea bolilor cu buna stiinta. Adica a si stranutat si n-a avut nici masca.

Noi nu intram in cazarma, vom apara cetatenii. Vom fi prezenti in strada si vom avea si masuri coercitive pentru fiecare fapta. Am gasit formula parlamentara pentru a nu intra in conflict”, a declarat Ministrul Internelor intr-o discutie cu George Buhnici, pe canalul de YouTube al acestuia.

Citeste si articolul :   Transportul in comun, gratuit in scop educativ. De ce acte au nevoie elevii

Publicitate

Explicatie lui Marcel Vela se afla la minutul 34:40

Decizia prin care se  introduc masuri de relaxare din 15 mai a fost luata pentru ca sondajele de opinie arata ca gradul de acceptare a scazut in randul populatiei, iar numarul cazurilor nu a explodat.

„Exista o asteptare extrem de mare din partea populatiei. Totusi sunt doua luni in care oamenii au rezistat, au fost eroi. Simt ca eroismul fiecaruia a fost darul pe care l-a oferit intregii comunitati. Este aceasta asteptare.

Am fascut masuratori. Daca in prima luna au acceptat masurile, au stat acasa, peste 70% au acceptat aceste masuri. Omul e o fiinta sociala, nu poti sa il tii in casa, mai ales ca ce se intampla afara, mirosul de primavara, soarele, natura, te seduc. Si atunci era foarte greu sa mai tolereze, sa mai stea intr-o asteptare intre patru pereti. Si, incet incet pe masuratori a scazut gradul de acceptabilitate a conditiilor de a sta in interiorul unei locuinte”, a mai declarat Ministrul Internelor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.