Incident grav in Bucuresti, politist zgariat de un interlop infectat cu HIV: „Cum poti sa-ti nenorocesti viata in cateva minute si nimanui sa nu-i pese”

Un politist din Bucuresti, care incerca sa imprastie 10-15 tineri care jucau tenis, spargeau seminte si ascultau muzica in Sectorul 2, a fost zgariat de unul dintre barbati, despre care a aflat ca este infectat cu HIV si are si hepatita. Agentul va fi pus sub tratament, 6 luni, la INMB.

Sindicatul Europol a publicat povestea agentului, zgariat de un barbat din Capitala, in timpul unei interventii., pe pagina de Facebook. Dupa incident s-a aflat ca individul, cunoscut in lumea interlopa, este infectat cu HIV si are hepatita.

” Ghid cum poti sa-ti nenorocesti viata in cateva minute si nimanui sa nu-i pese: fa-ti meseria!
In data de 10 mai a.c. aflandu-ma in patrulare cu “LoganSpeciala” pe o strada mai putin circulata din Sectorul 2, am observat un grup de 10-15 tineri care jucau tenis de picior, spargeau seminte si ascultau muzica la una din masinile parcate (lucru absolut normal pe timp de pandemie).

Nu aveam de gand sa dau amenzi, oricum se pare ca sunt inutile, voiam doar sa-i legitimam si sa-i indepartam din zona.

Publicitate

Colegul meu de la volan a oprit echipajul si a coborat primul, eu am mai stat cateva secunde pana sa-mi pregatesc agenda si pixul.

Citeste si articolul :   Restrictii noi in Capitala? Bucurestenii ar putea sa nu mai aiba voie sa iasa din sectorul lor. Cand se anunta oficial

In acel moment de undeva de peste strada, se indrepta catre colegul meu un “#ceafalata” incordat, plin de tatuaje si pus pe facut scandal.

Ne-a intampinat cu clasicul “Ce p*a mea faceti ma, ati venit sa dati amenzi?” (ca asa ii vorbesti unui om al legii intr-o tara cu apa calda) si a continuat cu “sa va iau familiile in p*a, va omor, va dezbrac si va violez aici de fata cu toata lumea pe capota masinii” si altele greu de reprodus.

A incercat sa ne loveasca cu pumnul, pe colegul meu chiar l-a #imbrancit, moment in care i-am pulverizat in fata stalcita de bombardier, jumatate de tub de “Armani” din dotare,care a avut efect mai mult la noi, decat la el (probabil el servea la micul dejun asa ceva).

Se adunase lumea ca la balci si toti strigau sa-l lasam in pace si sa avem grija ca are HIV, hepatita si alte chestii care iti provoaca fiori (om bolnav “cu toate boalele, cu toate capu’).

Publicitate

Intre timp ne-au venit alti #colegi in ajutor si am pus la pamant bombardierul care se zbatea din toate puterile sa scape, iar in timpul incatusarii fortate, eu m-am ales cu 2 zgarieturi la nivelul mainilor. Impachetat in “cusca” si livrat la sectie.

Citeste si articolul :   Doliu in presa din Romania. S-a stins la doar 29 de ani.

A venit momentul in care mi s-a confirmat de catre vecini si familie faptul ca bombardierul chiar avea #HIV.

Panica! Ma uitam la zgarieturi si simteam cum ma lasa picioarele.

De urgenta la Institutul Matei Bals pentru investigatii, luat sange, consultat si introdus in fund un morcov cu tot cu iepure pentru urmatoarele 6 luni, alaturi tratament consistent.

Eram pierdut, ma durea sufletul si ma gandeam la riscul care si in procent de 0,1 inseamna enorm, imi venea sa plang de nervi si neputinta si speram din tot sufletul ca individul care m-a expus acestui risc sa-si petreaca noaptea in arest.

Dar cum ultrajul nu este o fapta grava si politistii reprezinta doar un indicator, doamna procuror nici macar nu s-a obosit sa se deplaseze la sectie pentru atata lucru, nu mai vorbim de retinere care era obligatorie 😤 (intr-o tara cu apa calda), bombardierul plecand liber acasa fara macar sa fie audiat.

Si acum ii vad #ranjetul satisfacut in timp ce iesea din sectie si spunand “Acum va cunosc, data viitoare va trag in curte”.

A fost umilita o intreaga institutie, o intreaga breasla neputincioasa.

Eu stau si ma gandesc ce se va intampla cu viata mea daca eu voi dezvolta virusul HIV sau hepatita B si mai stau si ma gandesc unde voi mai gasi motivatia sa-mi fac meseria cu determinare si curaj. Mie cine-mi plateste suferinta?

Citeste si articolul :   Un nou focar de COVID in Capitala.

Cine le alina suferinta parintilor mei?

Eu trag greu ca si multi alti colegi iar #bombardierul se plimba liber pe strada, demonstrand inca odata ca oricine poate sa agreseze un organ al legii ca oricum nu pateste nimic.

Vreti siguranta si incredere?
Si noi vrem, dar suntem singuri! ”

Sursa text: Un agent posibil infectat”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.