Gina Pistol a spus totul. A vrut sa se afle chiar de la ea: ” In urma unor analize medicale…”

Gina Pistol si Smiley formeaza poate cel mai inchegat cuplu din showbizul romanesc. De curand, cei doi au facut marele anunt, vor deveni parinti.

„Ne-am hotarat sa facem un video special pentru ca am primit foarte multe intrebari si comentarii. Le-am adunat pe toate ca sa lamurim pe toata lumea despre ce-am facut in ultimii 3 ani si ceva. Pentru ca nu vorbim foarte des despre lucrurile noastre personale, am zis sa facem un video”, a spus Smiley.

„Noi doi vom deveni parinti. Eu personal inca procesez informatia. Usor, usor incep sa realizez ca vor aparea multe schimbari in viata noastra. Incep sa realizez ca trebuie sa modific putin casa, sa imi schimb putin programul, dar cred ca cele mai multe schimbari vor veni in viata Ginei”, a marturisit Smiley, vizibil emotionat.

Acum 3 zile, Gina Pistol a publicat o poza cu ea si Smiley, pe contul de Instagram. In dreptul fotografiei a scris urmatorul mesaj:

“Noi acum inseamna TREI!

In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!”, a scris Gina Pistol pe contul de Instagram.

Citeste si articolul :   Smiley si Gina Pistol au spus care este numele fetitei lor. Ce semnificatie are

Comentariile nu au intarziat sa apara:

“Vezi @ginapistol ca toate vin cand trebuie, cu cine trebuie, incotro trebuie?! Tare ma bucur pentru tine❤️”, a scris Andreea Esca.

“Felicitari Gina!!!❤️🍷incepe viata frumoasa.👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘”, a fost comentariul lasat de Razvan Fodor.

“Grozava veste despre voi…Trei ! ❤️❤️❤️”, a scris si Mihaela Radulescu

View this post on Instagram

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim! foto: @blejandanielph

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Autor