Procesul dintre Antonia si Vincenzo Castellano a luat sfarsit. La cine ramane fetita

Antonia si Vincenzo Castellano au divortat dupa 7 ani de plimbat prin tribunal. Cei doi fosti soti au decis ce e mai pentru Maya. Fetita are acum 11 ani si locuieste in Italia de la despartirea Antoniei de afaceristul italian. Fostul socru al Antoniei a anuntat ca Vincenzo Castellano este cel care are custodie exclusiva.

Maya va continua sa stea in Italia, unde a crescu. Fetita Antoniei va locui cu tatal ei si familia acestuia, asa cum a fost si pana acum, iar artista va putea sa o viziteze oricand doreste. Fetita va reveni in Romania la fiecare eveniment important din viata vedetei, dar si cu alte ocazii. Aceste detalii vor fi stabilite cu fostul sot.

„Da, au divortat, totul este ok, totul e bine acum. Fetita ramane in Italia, va continua sa traiasca aici. Va merge la Antonia de sarbatori, de Craciun, de Paste, cand vor fi anumite evenimente, asa cum a fost si pana acum, dar va locui cu noi aici. Ei au semnat ca sunt de comun acord in ceea ce priveste divortul, iar Vincenzo are custodie exclusiva. Au divortat, dar Maya ramane in Italia”, a declarat Ciro Castellano pentru FANATIK.

Citeste si articolul :   Alex Velea, declaratii uluitoare despre relatia cu Antonia: "„De cand m-am combinat cu nevasta-mea..."

Astfel, Antonia a fost de acord ca Maya sa ramana in custodia tatalui, insa cu mentiunea ca ea sa o vada oricand doreste si sa iti petreaca vacantele impreuna, dar si sarbatorile. De altfel, fetita vorbeste zilnic cu mama sa prin intermediul retelelor de socializare.