Antonia, apel disperat catre fanii ei: „Cu tot sufletul va cer ajutorul! Sunt bolnavi….

Antonia a rabufnit in urma cu putin timp in mediul online, mai exact pe Instagram. Cantareata a postat mai multe videoclipuri prin care spune ca este victima unor hartuiri duse la extrem.

Aceasta a povestit ca primeste amenintari la adresa ei si familiei sale. Desi este obisnuita sa fie judecata, faptul ca mesajele au fost adresate persoanelor la care tine a afectat-o destul de mult.

„Cred ca fiecare artist trece prin treaba asta si primeste cel putin un mesaj urat pe zi. Eu sunt deja obisnuita cu chestia asta. Am invatat ca orice postez, orice lansez, nu fac bine. E naspa, e nasol. Ma faceti in toate felurile. Ok, accept. Dar cand incepeti cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare ca sunteti bolnavi la cap. N-ai cum sa faci asa ceva”, a povestit Antonia.

Antonia le-a cerut fanilor sa reporteze persoanele care i-au trimis mesaje amenintatoare.

Publicitate

„Urmeaza sa postez niste mesaje pe care le-am primit si va cer ajutorul, cu tot suflet va cer ajutorul sa dati report la fiecare pagina pe care o postez. Oamenii astia sunt bolnavi psihic. Nu exista sa scrii asa ceva despre un copil. V-ati plictisit grav in carantina asta. Nu-mi explic, a venit un val de oameni, de pagini. E ciudat rau de tot”. Asta nu mai e libera exprimare, e bataie de joc. Cand incepeti sa jigniti, sa va luati de familia si copiii mei… Putem sa ne dam cu parerea si civilizat. Nu trebuie sa te exprimi cu atata ura”, a continuat Antonia.

Ce a spus despre despartirea de Alex Velea

Citeste si articolul :   Alerta in Romania. Se inchid restaurantele si barurile din acest oras

Fanii Antoniei s-au ingijorat, dupa ce aceasta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea si Alex Velea, scriind un mesaj care i-a indus in eroare pe fanii acesteia. Urmaritorii sai au crezut ca acesta ar fi semnalul unei despartiri.

Cantareata a facut lumina in acest caz, spulberand toate speculatiile unei asa zise despartiri. Mai mult decat atat, bruneta i-a facut o declaratie de dragoste  lui Alex Velea. Asadar, fanii cuplului nu au de ce sa isi faca griji. Antonia si Velea isi traiesc in continuare poveste de dragoste.

„Cei mai multi dintre voi nu stiti, dar omul acesta intotdeauna mi-a suportat toanele. Cand sunt in perioada sensibila a lunii si am schimbari de dispozitie, in loc sa se enerveze, el ma intreaba daca am dureri si daca poate sa ma ajute cu ceva.

Nu mai spun ca, daca ma accidentez, e ca si cum am fi siamezi, imi simte durerea si imi spune ca ar vrea sa o ia pe toata asupra lui. Are o rabdare infinita cu mine, este un exemplu cand vine vorba de rabdare (…)

Citeste si articolul :   Bilant COVID-19 din 11 martie 2022, in Romania.

El ma completeaza si ii iubesc sufletul pana la moarte. Niciodata in viata mea nu am simtit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericita sa am o familie cu tine! Felul in care te uiti la copiii nostri imi topeste inima. Esti cu adevarat facut sa fii tata si inca unul al naibii de bun. Te iubesc”, a scris Antonia, inlaturand orice speculatie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.