Anamaria Prodan a rabufnit: “Daca ma supar va iau in spate si va arunc ca pe bebelusi in aer”

Anamaria Prodan este revoltata pe o anumita publicatie dupa ce aceasta ar fi scris ca impresar ar fi arvunit niste batausi pentru a pedepsi pe presupusa iubita a lui Laurentiu Reghecampf. Iata ce a scris Anamaria Prodan pe contul sau de Instagram:

“Domnilor jurnalisti ma distrez rau cu articolele voastre pai la cum ma Cunoasteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi  Doamne Dumnezeule pai daca ma supar asa putin va iau in spate si va arunc ca pe bebelusi in aer dar uit sa va prind. Glumesc normal

1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOTI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF SI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGA UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CAND AJUNGI ATAT DE SUS NU AI VOIE SA GRESESTI ! DACA AI GRESIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTATOR ILEGAL DE CREIER.

Amanta ? Pt ce ? Sa ne faca Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli crestine in primul rand. Cuplul este facut din 2! Oricine greseste plateste. Asa am crescut eu si asa am invatat de la tatal meu. Oricine greseste din familie plateste ! Ghinionul vostru este ca la noi nu greseste nimeni ! Barbatii care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrala Fara putere.

Sunt gaste ! Intii fa ti nevasta sa se simta bine ca ea iti spune adevarul daca poti sau nu. Daca esti bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cascavalul si daca esti obez iti zice ca esti tras prin inel  deci concluzia este ca cei ce cauta si platesc femei sunt gaste specie proasta care nu au incredere in ei si cauta confirmari si reconfirmari.

Citeste si articolul :   Cum arata centrul pentru varstnici unde isi duce Oana Roman mama

Numai ca s asa de retarzi ca termina distrusi de astfel de aratari isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor .. si cand se termina banutul Saracia le da un mare bocanc in fundulet. Si raman in Sant. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un asa tablou in casa noastra. Iar eu sa bat amante ???

Terminati cu prostiile astea si mergeti catre alta familie . Si cred ca asa ceva nefondat , nu e demn de voi da publicati. Sunteti mult prea vechi pe piata si aveti jurnalisti valorosi sa publicati minciuni. Fata de familia mea ati mai facut o lata si cu salvarea , cu sinuciderea”, a scris impresara pe contul sau de Instagram.

Autor