Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan se despart dupa 13 ani de casatorie: “Da, e adevarat”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa divorteze dupa 13 ani de casnicie. Cei doi nu mai formeaza un cuplu.

Laurentiu Reghecampf, prima declaratie despre despartirea de Anamaria Prodan : “Da, e adevarat, divortam!”

Antrenorul a confirmat informatia potrivit careia el si sotia sa, Anamaria Prodan, urmeaza sa divorteze. Reghe a declarat ca doreste sa pastreze discretia cu privire la evenimentul anuntat.

“Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut. Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si va rog sa ne respectati decizia. Va multumesc”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru FANATIK.

Publicitate

Publicitate

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza.

Chiar daca in urma cu ceva timp s-a zvonit ca cei doi divorteaza, de data aceasta chiar este adevarat.

Persoane din anturajul impresarei au confirmat pentru unele publicatii ca decizia a fost luata si nu poate fi intoarsa din drum. Persoana care a initiat divortul a fost chiar Laurentiu Reghecampf.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, reactie incredibila: “Ma voi marita imediat. Dan a fost langa mine"

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza dupa 13 ani de casatorie. Antrenorul s-a mutat din vila unde locuia cu nevasta lui
Vestea divortului, data de spynews.ro, a luat pe toata lumea prin surprindere, tocmai pentru ca s-a mai spus ca intre cei doi lucrurile nu ar sta tocmai roz.

Va reamintim ca pe data de 1 iunie, Anamaria Prodan si Laurentiu si-au reinnoit juramintele. Faptul ca acum s-a aflat ca se despart ii surprinde pe toti.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.