Premierul anunta noi masuri de ralaxare

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anunta ca noi masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand cu data de 1 iulie. Seful Guvernului a facut anuntul in timpul vizitei sale la Alba Iulia.

Care sunt noile masuri de relaxare

Mai exact, Guvernul va relaxa conditiile pentru desfasurarea targurilor si talciocurilor. „Cred ca saptamana viitoare vom relaxa conditiile pentru targuri. Stiu ca este acest interes pentru targuri, talciocuri, si conditiile vor fi relaxate de la 1 iulie. Se vor putea redeschide”, a afirmat Florin Citu.

In urma cu o saptamana, la Sibiu, premierul Florin Citu a declarat ca numarul scazut de cazuri de COVID-19 inregistrat zilnic in Romania, precum si faptul ca in sectiile de terapie intensiva de la nivel national sunt internati tot mai putini pacienti infectati cu coronavirus arata ca vaccinarea anti-COVID-19 da rezultate.

Premierul Florin Citu a anuntat ca la 1 iulie si 1 august vor fi adoptate noi masuri de relaxare a masurilor restrictive provocate de pandemie.

Premierul a vorbit si despre valul patru al pandemiei.

Florin Citu a precizat ca sunt alocate toate resursele necesare, ca avem vaccinuri, iar aparitia unui val patru al pandemiei depinde de romani.

„Exista pericolul valului patru si romanii trebuie sa fie responsabili. Avem vaccin pentru toata lumea. Daca va exista valul patru inseamna ca este decizia noastra sa avem valul patru. Trebuie sa mergem sa ne vaccinam”, a mai spus premierul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.