Daniela Iliescu a nascut. Culita Sterp a devenit tatic pentru prima data

Daniela Iliescu a nascut. Culita Sterp a devenit tatic pentru prima data. Iubita lui a nascut un baietel de nota zece! Cei doi parinti se bucura de venirea unui bebelus de 4 kg!

Culita Sterp este in culmea fericirii.

Potrivit WOWbiz.ro, fostul faimos de la Survivor Romania 2021, a devenit taticul unui baietel perfect sanatos! Daniela Iliescu a adus pe lume un bebelus urias, de 4 kg, care a primit nota maxima la nastere.

Daniela a nascut natural intr-o clinica de stat din Cluj, sub supravegherea atenta a unei echipe medicale experimentate, condusa de un profesor doctor.

Publicitate

Cand artistul stia ca se apropie sorocul si iubita lui, Daniela, urma sa nasca (n.r. undeva in jurul datei de 15 iunie ac), nelinistea a inceput sa se instaleze in sufletul lui si nu a mai putut rezista departe de casa, asa ca si-a cerut eliminarea din competitia Survivor.

Pentru ca nu a reusit sa plece eliminat fiind, Culita Sterp a fost descalificat din competitia sportiva si s-a intors de urgenta acasa pentru a-si strange iubita insarcinata in brate.

Citeste si articolul :   Mama Geta a spus clar ca o vrea nora: „Eu ma numesc viitoarea soacra"

„Frumosul meu, sunt mandra de tine si felul in care te-ai descurcat in toate situatiile. Ai o ambitie si un calm aparte. Lumea te apreciaza pentru asta i pentru multi esti un exemplu, iar eu nu pot decat sa confirm ca de atatia ani de cand te stiu ai ramas acelasi om simplu si bun, pe care faima nu l-a schimbat. M-ai uimit de atatea ori si chiar stiam de ce esti capabil, ne-ai depasit orice asteptare. Sa fii mandru de tine, ca nu oricine reuseste sa se descurce atat de bine, sa reziste atatea luni si cu siguranta experienta asta ti-a dat o mare lectie de viata pe care nu ar trebui sa o uiti niciodata. Pentru noi tu esti castigatorul, pentru ca ai castigat apreciere, respectul si iubire atator oameni!”, a scris Daniela Iliescu, pe retelele de socializare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.