Divorteaza Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf? Reactie de ultima ora a lui Reghe

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis ca pe 1 iunie 2021 sa isi reinnoiasca juramintele. La doua saptamani dupa fericitul eveniment, antrenorul si sotia sa ar fi aproape de despartire.

Reghecampf a facut primele declaratii pentru Playsport.ro.

Prima reactie in cazul divortului Anamaria Prodan-Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a evitat un raspuns concret pe marginea acestui subiect. In trecut, informatiile legate de despartirea celor doi erau negate cu vehementa atat de Anamaria Prodan, cat si de sotul sau:

Da, nu stiu nimic despre ce a aparut in presa. Nici nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt in zona, nu sunt in tara. Nu stiu ce sa va spun pe marginea acestor informatii. De fapt, nu doresc sa vorbesc momentan. Nu va suparati, dar chiar nu e cazul sa vorbesc in presa despre viata mea personala”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

In aceasta dimineata, site-ul SpyNews.ro a publicat informatia potrivit careia cei doi au divortat.

Citeste si articolul :   Care este, de fapt, adevaratul motiv pentru care Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se despart

Tot mai multe persoane sustin ca separarea celor doi nu mai este doar un zvon. Se pare ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan nu mai sunt impreuna, iar divortul lor se va produce in viitorul apropiat.

Ce spune Anamaria Prodan despre divortul de Laurentiu Reghecampf

Contactata de reporteri, Anamaria Prodan a incercat, neconvingatoare, sa nege ca ar exista probleme in mariajul ei cu Laurentiu Reghecampf.

Intrebata daca divorteaza, Anamaria Prodan a fost foarte grabita. ”Nu, nu! Dar am putina treaba, am putina treaba acum! Vorbim, pa, pa!”, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.