Surpriza anului!Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf si-au reinnoit juramintele. Primele imagini de la ceremonie

Cu putin timp in urma in presa au aparut diverse articole in care s-a vorbit despre faptul ca acei foi parteneri ar fi calcat stramb. Cu toate acestea, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au vrut sa demonstreze inca o data ca se iubesc nespus de mult si i-au lasat din nou fara cuvinte pe cei care i-au barfit.

Frumoasa impresara si antrenorul au decis ca pe 1 iunie 2021 sa isi reinnoiasca juramintele, iar la fericitul eveniment au participat prietenii si rudele celor doi soti. Evenimentul s-a petrecut la o biserica si la un local din Snagov si, chiar daca au vrut sa tina totul secret, au renunta, astfel ca pe Instagram au fost postate mai multe fotografii de la eveniment.

„15 ani de iubire fara margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si implinire mi-ai adus tu, sotul meu de vis! Te iubesc fara limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ti-o port. Iubirea neconditionata pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decat tine… esti iubirea vietii mele! Nici viata nu este peste tine… esti mai frumos decat un rasarit de soare, esti mai frumos decat un vis frumos. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viata”, a scris Anamaria Prodan pe reteaua de socializare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.