Mihai Morar, amenintat in direct de fiul Vioricai de la Clejani, Fulgy: „Cum te plimbi tu in Herastrau, se plimba si cocalarii mei care abia asteapta sa se duca la puscarie”

Fulgy de la Clejani l-a amenintat in direct, pe Mihai Morar in emisiunea lui Dan Capatos.

Invitat in emisiunea Xtra Night Show, fiul Clejanilor a declarat ca nu este afectat de glumele pe care Mihai Morar le face pe seama sa.

Chiar daca Fulgy declara ca nu este afectat de glumele moderatorului, totusi l-a amenintat pe fata.

„Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV si am dat-o afara, sa zicem, pentru ca nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a invatat pe Mihai Morar tot ce stie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick si cu ala gras (Razvan Popescu, n. red.), care fac numai glume la radio, sunteti zero pentru mine. Si, Mihai Morar, cum te plimbi tu in parcul ala, in Herastrau, crede-ma ca se plimba si cocalarii mei care abia asteapta sa se duca la puscarie. Nu te amenint, dar nu-i frumos sa razi tu de mine care eu am master la pian, la muzica clasica„, spune Fulgy.

In emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy a facut marturisiri referitoare la circumstantele in care a inceput sa consume droguri.

”Anturajul ei (n.r. al fostei iubite), pus de smecherii astia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca asa se cheama si da la petrecere toata lumea se drogheaza cu cocaina, eu nu prea pot sa trag pe nas ca am deviatie de sept si sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabontesc in care era fata asta am mai experiementat si eu sa vad cum e”, a spus Fulgy

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.