Ionita de la Clejani, prima reactie dupa ce fiul sau, Fulgy, a fost prins la drogat la volan: “Este un baiat major”

Ionita de la Clejani este suparat dupa ce Fulgy, fiul lui, a fost prins la volan sub influenta drogurilor. Artistul a facut o scurta declaratie pentru Antena Stars.

Potrivit Cancan, dupa ce i-au fost prelevate problele biologice, Fulgy a mers acasa, insotit de parintii sai, Ionita si a Vioricai de la Clejani.

„Eu daca sunt ceva pe pamantul asta, nu sunt altceva decat smecher. Am facut un test simplu, nu mi s-a intamplat nimic. Acasa a fost o discutie mai aprinsa cu parintilor mei pentru ca mie nu mi se pare normal sa te opreasca trei, patru masini de politie la fel si abia al patrulea sa iti ceara test de droguri”, ar fi spus, citat de Cancan, Fulgy.

Prima declaratie a lui Ionita de la Clejani, dupa ce Fulgy a fost prins drogat la volan

Publicitate

Ionita de la Clajani a oferit prima declaratie la Antena Stars, asta dupa ce Fulgy a fost prins drogat la volan. Cunoscutul cantaret nu a vrut sa dea prea multe explicatii si nu a spus prea multe cuvinte despre ceea se s-a intamplat.

Citeste si articolul :   Gabriela Cristea, o mama fericita: "Doamneee, atat de norocoasa sunt eu"

“Nu trebuie sa ma intrebati pe mine ce s-a intamplat! Vorbiti cu Fulgy, este un baiat major. Nu vreau sa fac nicio declaratie despre incident”, a spus Ionita de la Clejani pentru sursa citata mai sus.

Incidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand Fulgy a decis sa mearga la plimbare prin oras. Totul a fost filmat chiar de el, iar dupa putin timp de mers pe strazile Bucurestiului acesta a fost oprit de un echipaj de politie si testat cu aparatul Drug Test.

Tanarul a fost dus la INML pentru recoltatea de probe biologice, iar in urma testului s-a aratat ca a consumat droguri.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal

”Un tanar in varsta de 23 de ani a fost depistat conducand pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei sub influenta substantelor psihoactive. In urma testarii cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca aceasta a consumat canabis. In cauza a fost condus la sediul I.N.M.L. in vedere prelevarii de probe biologice si a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, scrie in comunicat.

Citeste si articolul :   Cleopatra Stratan, insarcinata la 17 ani? Gestul facut de Edward Sanda, iubitul artistei.

Fulgy neaga ca s-ar fi drogat la volan

Chiar daca ar fi iesit pozitiv la testarea cu Drugtest, Fulgy sustine ca testarea lui de la INML va dovedi ca nu s-ar fi drogat si ca totul ar fi, probabil, o inscenare. ”Nu ma droghez, o sa aflati adevarul”, a spus, pe conturile lui de socializare, Fulgy.

”Nu risc nicio puscarie, nu am dosar penal, incetati sa mai imi speriati familia”, a scris Fulgy pe contul sau de socializare in urma cu putin timp, dupa ce s-ar fi intors de la INML.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.