Fulgy de la Clejani, prima declaratie dupa ce a fost prins drogat la volan: “Mama mea e smechera”

Fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, Fulgy, a fost prins drogat la volan in noaptea de sambata spre duminica. Oprit la un simplu control rutier, politistii au descoperit ca fiul Clejanilor consumase substante interzise si l-au dus la INML pentru recoltare de probe.

De asemenea, tanarul s-a filmat conducand pe strazi.

Dupa Mergherita, acum a urmat Fulgy. Acesta consumase canabis, iar incidentul s-a produs la numai un an dupa ce sora sa fuse prinsa cam in aceeasi ipostaza.

Ionita si Viorica de la Clejani si-au asteptat fiul la IML. La iesire din institutie, mezinul familiei a facut declaratii bizare. Acesta a fost intrebat ce spune mama sa despre acest incident .

Publicitate

Mama mea stie ca sunt pui de smecher, ca mama mea e smechera si tu nu ai haine de stat sa ma intrebi tu! Asa ca nu ma mai intreba tu si intreaba-ma ceva normal. Daca nu, pleaca! Scuze. Deci v-am lasat fara cuvinte.”, a declarat Fulgy.

O alta reporterita l-a intrebat pe fiul Clejanilor daca este adevarat ca a stat o luna la un centru de dezintoxicare din Spania. Raspunsul tanarului a socat pe cei prezenti.

Citeste si articolul :   Cine este, de fapt, Radu Palanita, marele castigator de la „Romanii au talent”. Prima declaratie.

„Pot sa zic ca doar esti chioara si ca nu stii sa citesti! Am stat undeva unde platesti 20.000, numai in pisicine, numai yoga. Scuze ca vorbesc asa, dar mi se pare ca esti prost informata”, a mai spus filul Clejanilor.

Cu doar cateva zile in urma, tanarul recunoscuse ca ultima perioada din viata a fost una cam tulbure.

„Eu ma trezeam la 10 noaptea si plecam la casino. Am pierdut si 90.000 de euro pe seara. Cel mai mult am castigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis sa mai merg! Intrasem in depresie ca pierdusem 1.000.000 de euro! Cu totii avem suisuri si coborasuri in viata. Tata a bagat in mine 800.000 de euro pana acum. In Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a declarat Fulgy.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.