Mezinul Clejanilor, dezvaluiri uluitoare din Thailanda

Viorica si Ionita de la Clejani reprezinta unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din Romania. Daca pe plan artistic, cei doi se bicura de un real succes, in viata de familie au avut parte de mari probleme legate de cei doi copii.

De curand, jurnalistii de la Viva au mentionat ca Fulgy a fost arestat in trecut in Thailanda unde mersese pentru o vacanta.

„Eu, la un moment in viata asta, aveam niste intrebari legate de mine. Am citit carti de dezvoltare personala, am vorbit cu psihologi, cu psihiatri. E o stare si am depasit-o. La vremea respectiva am plecat in Thailanda, in vacanta. Eram ok, nu aveam niciun gand rau inainte si niciun fel de problema. Am plecat cu gandul de a ma distra si de a vizita. Cum am ajuns acolo, am primit mesaj ca e interzis consumul de droguri, iar violenta nu e permisa.

Am iesit in oras, iar intr-o seara s-a bagat cineva in seama cu mine si mi-a dat un pachetel cu droguri. Eu m-am uitat la el… A facut semn unuia si a scos cutitul. I-am dat banii si am fugit. Nu puteam sa ma pun cu ei, am fugit. Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute, si-a acoperit aparatul, si in loc de 10 euro, cat era cursa, mi-a cerut 200-300 de euro. M-a inchis in masina, iar eu cu persoana cu care eram, am ramas blocati.

El s-a dus la receptie si tipa ca nu-i platim. Eu am deschis blocajul si m-am dus peste el. Tipa, tipa, tipa. La un moment dat, nu am mai rezistat, pentru ca a ridicat tonul si s-a dat spre mine. I-am dat mare palma si a lesinat, 5 secunde nu a fost constient. Panica receptionera, panica persoana respectiva. Le-am zis sa se linisteasca, pentru ca nu mai fac nimic mai rau decat atat. Omul s-a dus la politie si mi-a facut plangere. El a zis ca necesita spitalizare. Calvar cateva zile. Am stat arestat 10 ore in sectie. Am baut apa din acelasi pahar cu toata lumea. Am vazut oameni in lanturi, am zis ca gata, intru la puscarie.

Dupa aceea m-au trimis la hotel. Am luat pastile sa dorm, ca imi venea sa ma intorc pe jos in Romania. Pasaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis ca ma duc la puscarie. Am avut noroc ca am dat de un sofer de acolo care m-a ajutat. Mi-a dat pasaportul inapoi si am platit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hartie ca si cum am platit o amenda”, a spus Fulgy potrivit sursei citate mai sus.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.