Momente grele in familia Clejanilor. Ionita, amenintat chiar de fiul sau. Fulgy a fost saltat de politie

Momente grele in familia Clejanilor. Fulgy  a ajuns la politie, dupa ce chiar tatal sau, Ionita de la Clejani, l-a denuntat pentru ca l-ar fi amenintat. Tanarul ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Duminica, 6 iunie, Fulgy ar fi fost saltat de un echipaj de politie, dupa ce chiar tatal sau ar fi depus o plangere pentru ca l-ar fi amenintat, potrivit click.ro.

Mezinul Clejanilor a fost dat afara dintr-un casino pentru ca nu purta masca si pentru ca filma. Tanarul a recurs la amenintari la adresa paznicilor, apoi a mers la o cafenea unde a continunat seria live-urilor unde ameninta diferite persoane publice.

Potrivit informatiilor, Fulgy l-ar fi amenintat chiar pe Ionita care a mers la politie si-a fact reclamatie.

Publicitate

Publicitate

„Acum am fost luat de acasa de domnii politisti, merg la sectia 11, la Negoita. Dupa, filmez cu De Santo cea mai tare piesa, Mr. Moft, maine la 12 ziua”, a transmis Fulgy pe Instagram, in timp ce filma echipajele de politie.

Citeste si articolul :   Cum a reactionat Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, la necazul Margheritei. „Dumnezeu nu doarme!”

Fulgy s-a comportat agresiv cand a ajuns politia iar ulterior, au decis transferarea lui la un spital de specialitate.

„In seara de 06 iunie 2021, la Sectia 11 Politie s-a prezentat un barbat, care a sesizat faptul ca fiul sau il ameninta atat pe el cat si pe alte persoane prin intermediul retelelor de socializare, dar si ca tanarul a afirmat ca intentioneaza sa isi faca rau. Politistii l-au depistat si l-au condus la sediul subunitatii pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept. Avand in vedere ca tanarul a manifestat un comportament recalcitrant si agresiv, pe parcursul interactiunii, a fost transportat la o unitate spitaliceasca, pentru ingrijiri de specialitate. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare”, scrie in comunicatul transmis de Politie, potrivit sursei citate mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.