Doliu in lumea artistica internationala. S-a stins la doar 28 de ani

Este doliu in lumea artistica. Solistul Michele Merlo s-a stins fulgerator din cauza unui accident vascular. Cunoscut sub numele de Mike Bird, artistul avea doar 28 de ani si fusese operat de urgenta. Tanarul servea cina cand i s-a facut rau din senin si a intrat in coma.

Michele Merlo se afla impreuna cu un prieten

Mike Bird, cum era cunoscut cantaretul, lua cina in casa unui prieten din Bologna. A fost transportat de urgenta la spital si bagat in sala de operatii, insa de la inceput, medicii au fost rezervati in ceea ce priveste revenirea lui.

“Michele a suferit o interventie chirurgicala foarte delicata, este acum intr-o coma farmacologica, dar sperantele de recuperare sunt reduse doar la o licarire”, spunea Domenico, tatal lui Michele Merlo.

Artistul a fost internat joi si a murit duminica seara. Starea lui de sanatate s-a inrautatit si inima a cedat. Potrivit ultimelor informatii, artistul a facut o hemoragie cerebrala cauzata de o leucemie fulminanta, pe care tanarul nu stia ca o are.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea sportului din Romania. A incetat din viata un mare sportiv

Potrivit spuselor prietenilor, Michele lua masa, a intrat intr-o stare confuza, apoi a avut o criza de convulsii, iar in cele din urma s-a prabusit si a intrat in coma.

Autor