Viorica de la Clejani, revoltata pe cei ce-l critica pe Fulgy: “Sa va fie tarana usoara”

Clejanii au ajuns iar “vedete” dupa ce Fulgy, mezinul familiei a fost prins de politisti sub influenta substantelor interzise, la volan.

In ultima perioada, fiul Clejanilor a devenit foarte agresiv si vocal pe retelele de socializare. Daca in prima faza acesta a dus razboiul doar cu oamenii din online care il judecau, fiul Clejanilor a ajuns sa fie chiar impotriva lui Alex Velea, despre care a spus ca i-ar fi adus “iarba” la studio.

Publicitate

Care a fost reactia Vioricai de la Clejani, dupa ce Fulgy a recunoscut ca a consumat substante interzise

Viorica si Ionita de la Clejani, dupa spusele lui Fulgy, au dus o lupta grea pentru ca fiul lor sa scape de aceasta dependenta si l-au internat chiar la o clinica de dezintoxicare din Spania.

Publicitate

Viorica de la Clejani isi sustine copilul si a tinut sa le adreseze cateva cuvinte oamenilor care il judeca pe Fulgy:

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se intampla! Si va ramane puiul meu pana voi inchide ochii! Pentru mine fiul este cea mai pretioasa fiinta de pe acest pamant. Celor rautaciosi le spun doar atat: Dumnezeu sa va ierte si sa va fie tarana usoara, ca oricum sunteti vii”, a scris cantareata pe InstaStory.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.