Alex Velea, mesaj pentru Clejani: “A fost fortata de impreujurari sa-si denunte si sa-si interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie”

Familia Clejanilor a ajuns sa tina din nou primele pagini din cauza unui scandal de proportii, dupa ce Fulgy, fiul lor, a fost oprit de politie in trafic si oamenii legii au constatat ca acesta consumase substante interzise.

Dupa ce tanarul a ajuns acasa, acesta a inceput sa posteze pe retelele de socialziare mai multe filmulete prin care afirma ca a fost la studioul lui Alex Velea si acolo toata lumea fuma substante interzise, astfel inhaland si el fum.

Atunci cand scandalul a luat proportii gigantice, Fulgy a ajuns la Spitalul de Psihiatrie, presa afirmand ca tatal tanarului, Ionita de la Clejani, a fost cel care a luat decizia ca fiul lui sa fie internat. Totusi, invitat in emisiunea „La Maruta”, artistul a declarat ca fiul lui este acasa.

Publicitate

Cu toate acestea, chiar Alex Velea afirma acest lucru.

Publicitate

„Suntem alaturi de familia Clejanilor, care a fost fortata de impreujurari sa-si denunte si sa-si interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul unor parinti aflati in situatia de a spune ca toate greselile, injuriile si aberatiile fiului lor sunt doar o strategie de marketing. #salvatilpefulgy”, a scris Alex Velea pe Instagram, la story.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.